Jäsenjärjestöt .

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry:n jäsenjärjestöt tuottavat monipuolisia ja laadukkaita palveluja ikäihmisille ympäri Suomea. Järjestöjen arvoissa korostuvat yksilöllisyys, asiakaslähtöisyys, yhteisöllisyys ja uudistumiskyky. Vallin jäsenet osallistuvat liiton kehittämistoimintaan. Tietoa liiton ansiomerkeistä.

Liiton jäsenyyttä voivat hakea yhdistykset, jotka tuottavat palveluja pääasiassa ikäihmisille. Lisätietoja jäseneksi liittymisestä. 

Uusimaa Pirkanmaa Varsinais-Suomi Kanta-Häme Kymenlaakso Päijät-Häme Satakunta Keski-Suomi Etelä-Pohjanmaa Pohjois-Savo Pohjois-Karjala Pohjois-Pohjanmaa Lappi

Uusimaa

Apuomena ry, Lohja

Apuomena ry:n kotona asumisen tukipalvelut ovat tarkoitettu vanhuksille, jotka tarvitsevat kiireetöntä ja asiakaslähtöistä apua kotona asumiseen. Lisäksi järjestämme maksutonta viriketoimintaa kuten liikunta-, kädentaito- ja keskustelukerhoja.

Siirry verkkosivustolle »

Betesda-säätiö, Vantaa

Tuotamme tehostettua palveluasumista vanhuksille Palvelukoti Hopeassa Vantaalla ja vanhusten lisäksi myös vammaisille ja mielenterveyskuntoutujille Lohjalla Palvelukoti Jokelassa ja Sipoossa Palvelukoti Kotivallissa.

Siirry verkkosivustolle »

Espoon Lähimmäispalveluyhdistys ry, Espoo

Elpy ry tekee työtä Espoon ikääntyvän väestön sekä vammaisten hyväksi ja osallistuu aktiivisesti ikäihmisten palvelujen kehittämiseen. Yhdistys vastaa Merikartanon ja Puistokartanon palvelutalojen sekä Puistohelmen muistisairaiden ryhmäkodin palvelutoiminnasta.

Siirry verkkosivustolle »

Ilmari Helanderin Vanhustensäätiö, Helsinki

Helander-kodit Haagassa, Maunulassa ja Vuosaaressa tarjoavat ikäihmisille turvallista asumista, maukasta kotiruokaa sekä tarvittaessa yksilöllisesti suunniteltuja hoivapalveluja. Jokaisella on mahdollisuus toteuttaa omannäköistään elämää. Pienryhmäkodit muistisairaille ovat Haagassa ja Maunulassa.

Siirry verkkosivustolle »

Itä-Helsingin Lähimmäistyö HELY ry, Helsinki

Itä-Helsingin lähimmäistyö Hely ry:n visiona on olla tunnetuin itähelsinkiläinen voittoatavoittelematon vanhusten laadukkaiden asumis- ja hoivapalvelujen tuottaja. Palvelut voidaan tuottaa asiakkaan omassa kodissa, palvelutalossa tai ryhmäkodissa.

Siirry verkkosivustolle »

Keravan palvelutalosäätiö, Kerava

Keravan Palvelutalosäätiö on perustettu vuonna 1966. Tehtävänämme on parantaa ikääntyvien ja vammautuneiden ihmisten elinolosuhteita. Tuotamme kodinomaisia hoiva- ja asumispalveluja Keravalla Kotimäen palvelukeskuksessa. Viertolan toimintakeskuksen keskuskeittiössä (Venla) tuotamme ateriapalveluja Kotimäen asukkaille. Venla toimii myös kaikille avoimena lounasravintolana. Vuokraamme Viertolan toimintakeskuksen tiloja myös juhla- ja kokouspalveluihin sekä tarjoamme tiloja eri eläkeläisjärjestöjen käyttöön.

Siirry verkkosivustolle »

Käpyrinne ry, Helsinki

Käpyrinne ry on vuonna 1938 perustettu yhdistys, joka tuottaa palveluita ikääntyvälle väestölle heidän koteihinsa sekä ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Vapaaehtoisemme järjestävät aktiivisesti toimintaa lähialueen ikäihmisille.

Siirry verkkosivustolle »

Koillis-Helsingin lähimmäistyö Milja ry, Helsinki

Miljan palvelutalo on pieni, viihtyisä ja turvallinen palvelutalo Malmilla. Tervetuloa meille asumaan!

Siirry verkkosivustolle »

MEREO/Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry, Helsinki

MEREO on ihmisen kokoinen, hyvän ikääntymisen erikoisosaaja. Palvelumme ovat helposti saavutettavissa ja hyödynnettävissä oman elämänvaiheen ja tarpeiden mukaan. Kaipaatpa sitten kotia, kotihoitoa, päivätoimintaa, ruokailupaikkaa tai viihtyisää tekemistä. Jokainen asiakas on hyvän paikan ansainnut.

Siirry verkkosivustolle »

Mäntsälän palvelukotiyhdistys ry, Mäntsälä

Mäntsälän palvelukotiyhdistys ry:n omistaman Kivistöntien palvelutalon toiminnan tarkoituksena on tarjota mäntsäläläisille ikäihmisille ja vammaisille henkilöille asukaslähtöistä, ympärivuorokautisesti tuettua, turvallista ja virikkeellistä asumista sekä päivätoimintaa kotona asuville.

Siirry verkkosivustolle »

Turvallisen vanhuuden puolesta-Suvanto ry, Helsinki

Valtakunnallinen, soittajalle maksuton Suvanto-linjan erilaista kaltoinkohtelua ja sen uhkaa kokeneille ikääntyneille ti ja to klo 12-18, lakineuvontaa joka parillisen viikon ke, puh. 0800-06776. Ammattilaisille ja opiskelijoille koulutusta ja vertaismentorointia aiheesta. Ikääntyneille turvallisuustietoa.

Siirry verkkosivustolle »

Uudenmaan Vanhustenhuollon Kannatusyhdistys ry, Espoo

Palvelukoti Mäntyranta on 31-paikkainen tehostetun palvelun koti Espoossa. Toiminta-ajatuksenamme on olla laadukas, turvallinen ja lämminhenkinen koti muistihäiriöisille asukkaillemme.

Siirry verkkosivustolle »

Vanhustenhuollon tuki ry, Porvoo

Vanhustenhuollon tuki ry ylläpitää Palvelutalo Hongasta. Annamme laadukasta tehostettua palveluasumista porvoolaisille ikäihmisille kodinomaisessa ympäristössä maaseudulla. Yhdistyksen tarkoituksena on voittoa tavoittelematta vaikuttaa siihen, että vanhusten toi­mintakyky säilyisi mahdollisimman pitkään sekä pyrkiä vai­kuttamaan vanhusten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Siirry verkkosivustolle »

Vanhusten Kotiapusäätiö, Vantaa

Vanhusten Kotiapusäätiö luo turvaa ja hyvinvointia laadukkailla asumis- ja hoivapalveluilla Havukosken Palvelukeskuksessa. Tämän lisäksi tuotamme monipuolista virikkeellistä arkea lähialueen senioreille. Täysipainoinen ravinto ja laadukkaat siistimispalvelut tukevat senioreiden hyvää elämää.

Siirry verkkosivustolle »

Yrjö ja Hanna-säätiö, Helsinki

Olemme yleishyödyllinen ja kokenut toimija sekä arjen asiantuntija. Rakennutamme ja ylläpidämme palvelutaloja Helsingistä Rovaniemelle. Talojemme asukkaina on paitsi ikäihmisiä, myös muita arjessa apua tarvitsevia. Yrjö ja Hanna kodeissa yhdistyvät turvallinen asuminen ja yksilölliset hoivapalvelut.

Siirry verkkosivustolle »

Pirkanmaa

Honkalakoti ry, Ruovesi

Palvelutalo Honkalan toiminta tukee ikäihmisten elinolojen, asumisen ja kuntoutumisen kehittämistä sekä edistämistä. Honkalassa on kuntouttavaa toimintaa ja kuntoutusta niin ikäihmisille kuin kehitysvammaisille aikuisille.

Siirry verkkosivustolle »

Koivupirtin säätiö, Tampere

Koivupirtin palvelutalossa Tampereella tarjoamme palveluja ikäihmisten moninaisiin tarpeisiin. Meille on tärkeää, että yhteisössämme jokainen hyväksytään sellaisena kuin hän on. Periaatteenamme on positiivisten asioiden korostaminen ja mielihyvän lisääminen. Palvelumme on laatusertifioituja.

Siirry verkkosivustolle »

Kotipirtti ry, Tampere

Kotipirtin palvelutalo sijaitsee Tampereen Tesomalla. Tuotamme erilaisia asumispalveluita ja päiväkeskustoimintaa ikääntyville ihmisille. Toimimme alueen voimavarakeskuksena, jonka palveluihin ja ohjelmiin voivat halutessaan osallistua lähialueella asuvat henkilöt.

Siirry verkkosivustolle »

Lähimmäispirtti ry, Tampere

Tampereen ensi- ja turvakoti ry, Tampere

Petsamokoti tuottaa monipuolisia palveluja ikäihmisille. Me tarjoamme palveluasumista, tehostettua palveluasumista, kotihoitoa, päivätoimintaa ja kuntouttavaa päivätoimintaa kauniissa ja turvallisessa ympäristössä. Yhdessä tekeminen, asiakaslähtöisyys ja kunnioitus ovat toimintamme perusta.

Siirry verkkosivustolle »

Tampereen Naisyhdistys ry, Tampere

Lahdensivun koti Tampereen Ruotulassa tarjoaa ikäihmisille tehostettua palveluasumista ja mahdollistaa asumispalveluja myös palvelusetelillä. Kokonaisvaltaisen hyvän hoidon lisäksi oikealta kodilta tuntuva, turvallinen ja vehreä asuinympäristö luovat hyvät edellytykset arvokkaalle vanhenemiselle.

Siirry verkkosivustolle »

Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry, Tampere

Vuonna 1969 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka omistaa viisi seniorikeskusta sekä vuokra-asuntoja Tampereella. Yhdistys järjestää erilaista toimintaa ja tukea ikäihmisille. Yhdistyksen omistama Pirkanmaan Senioripalvelut Oy tuottaa hoiva- ja huolenpitopalveluja.

Siirry verkkosivustolle »

Varsinais-Suomi

Naanatalin Aurinkosäätiö, Naantali

Tarjoamme ikäihmisille sekä erityisryhmille asuntoja,yksilöllisiä palveluja viihtyisässä ja lämminhenkisessä ympäristössä tukemalla ja avustamalla asukkaita päivittäisten toimintojen suorittamisessa ja tarjoamalla virkistykseen ja sosiaaliseen toimintaan liittyviä palveluja ja tiloja.

Siirry verkkosivustolle »

SALVA ry, Salo

SALVA ry tarjoaa toimintaa vapaaehtoisille ja vaikutusmahdollisuuden vanhenemisesta kiinnostuneille paikallisin voimin. Palvelukeskus Ilolansalo tarjoaa asumis- ja hyvinvointipalveluja vanhuksille ja vaikeavammaisille henkilöille, kotona koko elämä periaatteella laadukkaasti ja yleishyödyllisesti.

Siirry verkkosivustolle »

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry, Turku

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry edistää ikääntyvien tasa-arvoista hyvinvointia tarjoamalla yksilöllisiä kuntoutumis-, asumis-, hoiva- ja tukipalveluja sekä tukemalla kansalaistoimintaa.

Siirry verkkosivustolle »

Kymenlaakso

Kymijoen Hoiva ry, Inkeroinen

Kymijoen Hoiva ry:n tarkoituksena on edistää vanhusten ja vammaisten aineellista ja henkistä hyvinvointia. Yhdistyksessä toimii oma kauppapalvelu ja hyvinvointiasema. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, yksilöllisyys, itsemääräämisoikeus, turvallisuus ja omatoimisuus.

Siirry verkkosivustolle »

Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry, Kotka

Koskenrinteen kodit Kotkassa tarjoavat miellyttävät ja turvalliset puitteet eläkepäivien viettoon. Asukkaamme voivat asua täysin itsenäisesti tai hyödyntää monipuolisia hoiva- ja ateriapalveluja, jokainen oman tarpeensa mukaan. Kodeistamme löytyy helposti mukavaa seuraa ja mielekästä tekemistä.

Siirry verkkosivustolle »

Palvelutaloyhdistys Rateva ry, Miehikkälä

Yhdistys edistää toiminnoillaan ja palveluillaan laaja-alaisesti alueen ikääntyvän väestön fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia tarjoamalla osallistumisen mahdollisuuksia, yhteisöllisyyttä tukevia toimintoja, turvallista asumista sekä liikunnallisia ja virkistäviä harrasteita.

Siirry verkkosivustolle »

Pyhtään Mäntyrinne ry, Siltakylä

Palvelutalo Mäntyrinne on koti sekä hoivan ja palvelujen antaja. Kodissa eletään, osallistutaan ja harrastetaan, ja kulttuurinen hoivatyö kukoistaa. Lisäksi vuokraamme rivitaloasuntoja. Pyhtään Mäntyrinne on perustettu 1974, ja mottomme onkin Neljäkymmentä vuotta hyvää elämää.

Siirry verkkosivustolle »

Ravimäkiyhdistys ry, Hamina

Ravimäki on koti noin kuudellekymmenelle ikäihmiselle, aikuiselle kehitysvammaiselle ja vaikeavammaiselle. Elämä Ravimäessä on kodikasta, kannustavaa, toimintakykyä tukevaa, iloista ja hyvää elämää yhdessä.

Siirry verkkosivustolle »

Päijät-Häme

Lahden Lähimmäispalvelu ry, Lahti

Lahden Lähimmäispalvelu ry. tukee ikäihmisiä vapaaehtoistoiminnan, ryhmätoiminnan ja kotiin annettavien palveluiden keinoin.

Siirry verkkosivustolle »

Mallusjokisäätiö, Mallusjoki

Tarjoamme ikääntyneiden tehostettua palveluasumista kahdessa yksikössä Orimattilassa. Toinen yksiköistä on suunnattu muistisairaille. Lisäksi tarjoamme kahdessa yksikössämme kuntouttavaa palveluasumista mielenterveys- ja päihdetaustaisille yli 50-vuotiaille henkilöille.

Siirry verkkosivustolle »

Satakunta

Porin Vanhustenkotiyhdistys ry, Pori

Porin Vanhustenkotiyhdistyksellä on yli 500 lähinnä eläkeläisille tarkoitettua vuokra-asuntoa eri puolilla Porin kaupunkia. Yhdistyksen omistamaa eläkeläisten avopalvelukeskus Viikkarin Valkamaa ylläpitää Porin kaupungin perusturvakeskus.

Siirry verkkosivustolle »

Keski-Suomi

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry, Jyväskylä

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys tuottaa tehostettua palveluasumista kolmessa palveluasumisen yksikössä sekä kotihoidossa. Palveluasumisessa asiakkaat saavat asua turvallisessa ympäristössä. Tarjoamme hyvää, kiireetöntä, asiakkaan tarpeista lähtevää palvelua vuorokauden kaikkina aikoina.

Siirry verkkosivustolle »

Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso, Jyväskylä

Jaso toteuttaa yhteisöllistä asumista ikääntyneille Jyvässeudulla. Toimintamallimme keskeiset asiat ovat viihtyisät, toimintaan houkuttelevat yhteiset tilat, asukastoiminta ja asukastoiminnanohjaus.

Siirry verkkosivustolle »

Viitakodit ry, Jyväskylä

Viitakodit ry tarjoaa laadukasta ja virikkeellistä seniori- ja palveluasumista Jyväskylän Viitaniemessä. Asuntojen yhteydessä on päiväkeskus Viitatupa, jossa on kaikille avoimia tapahtumia ja kotiruokalounas joka päivä. Viitakodit ry:n omistama Viitahoiva Oy tuottaa kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa Jyväskylän alueella.

Siirry verkkosivustolle »

Pohjois-Savo

Leppärengas ry, Leppävirta

Kotipalvelua,siivousta ja kotisairaanhoitoa ikäihmisille ja vammaisille.

Siirry verkkosivustolle »

Varkauden Vanhaintukisäätiö, Varkaus

Pohjois-Karjala

Enon Vanhusten Tuki ry, Eno

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien parantamiseksi sekä heidän fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Yhdistyksen toimialueena on Joensuu kaupunki ympäristöineen.

Siirry verkkosivustolle »

Joensuun Hoiva- ja Palveluyhdistys ry, Joensuu

Tavoitteemme on turvallinen ja esteetön asuminen ikäihmisille. Vuokratalojemme peruskorjaus- ja uudisrakentaminen toteutetaan tästä lähtökohdasta.

Siirry verkkosivustolle »

Pohjois-Pohjanmaa

Oulun Seudun Mäntykoti ry, Oulu

Oulun Seudun Mäntykoti ry järjestää voittoa tavoittelematta hoivapalveluja Mäntykodissa ja Koskenkodissa sekä omissa kodeissaan asuville ikäihmisille. Tarjoamme myös kotisairaanhoitoa ja fysioterapiapalveluja. Lisäarvoa asiakkaamme saavat vapaaehtois- ja tukihenkilötoiminnasta.

Siirry verkkosivustolle »

Lappi

Sodankylän vanhustenkotiyhdistys ry, Sodankylä