Tapahtumat.

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry. järjestää erilaisia tapahtumia. Valli tukee jäsenyhteisöjä kuntien sosiaali- ja terveyspalvelurakenteen, sekä toimintaympäristön ja palveluntarpeen muutoksissa tarjoamalla ajankohtaisia koulutuksia. Koulutuksissa otetaan huomioon eri henkilöstöryhmät ja jäsenyhteisöjen sisällölliset toiveet. Koulutuksia ja tapahtumia toteutetaan myös muiden järjestökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

AJANKOHTA

12.10.2017

PAIKKA

Helsinki, Vallin toimisto

12.10.2017 Järjestöjen digiverkoston tapaaminen Helsingissä

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton Ikäteknologiakeskuksen koordinoima Järjestöjen digiverkosto kokoontuu 12.10.2017 klo 13.00-15.30 Helsingissä.

AJANKOHTA

19.10.2017

PAIKKA

Lasiranta, Hakaniemenranta 6, Helsinki

19.10. Paremman vanhuuden puolesta arjessa ja juhlassa – Vallin Suomi 100 -juhlaseminaari

Valli juhlii 100-vuotiasta Suomea seminaarissa, joka tuo yhteen vanhusalan järjestöjen ammattilaiset: tekijät, osaajat ja kehittäjät sekä nimekkäät puhujat. Millainen on kansalaisten Suomi 50 vuoden kuluttua? Millaisin eväin vanhoille ihmisille rakennetaan laadukkaat palvelut, toimivat kodit ja mielekäs arki? Ja millainen win-win-win -tilanne syntyykään, kun sukupolvet ja niiden voimavarat tuodaan oikeasti yhteen? Tule, kuuntele ja osallistu! Seminaarin yhteydessä julkistetaan Vuoden isovanhempi -tunnustuksen saaja 2017.

AJANKOHTA

23.10.2017

PAIKKA

Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 a–b, Helsinki

23.10. Nuorta asennetta työelämään -seminaari

Vanhustyön Trainee -hanke on vuodesta 2013 saakka yhdistänyt nuoria ja vanhuksia ja auttanut monia nuoria löytämään vanhustyöstä ammatin. Hankkeen päätösseminaarissa kuullaan nuorten kokemuksia. Tilaisuudessa katsotaan tulevaisuuteen nuorten ja työelämän näkökulmasta.

AJANKOHTA

23.11.2017

PAIKKA

Lasiranta, Hakaniemenranta 6, Helsinki

23.11. Mummo hukassa – apua paikannusteknologiasta?

Metsästyskoiria on paikannettu jo vuosikymmeniä – miksi meillä edelleen vanhukset jäävät oman onnensa nojaan? Miksi ihmisen paikantaminen on hankalampaa ja kalliimpaa kuin koiran tai ruokaa kuljettavan rekan? Entä kun ihminen haluaa liikkua ulkona ja luonnossa, mutta kotiin on joskus vaikea löytää? Tai miten voimme vähentää sitä, että kotihoito tai omaiset joutuvat lukitsemaan vanhuksen oven hänen oman turvallisuutensa vuoksi?

AJANKOHTA

Koko vuosi 2017

PAIKKA

Eri puolilla Suomea

Työyhteisöille taitoa nuorten mentorointiin

Onko teillä nuoria työkokeilijoita tutustumassa vanhustyöhön? Tarjoatteko tulevana kesänä nuorille ensimmäisen kosketuksen vanhustyöhön kesätyöpaikkojen muodossa?