Tapahtumat.

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry. järjestää erilaisia tapahtumia. Valli tukee jäsenyhteisöjä kuntien sosiaali- ja terveyspalvelurakenteen, sekä toimintaympäristön ja palveluntarpeen muutoksissa tarjoamalla ajankohtaisia koulutuksia. Koulutuksissa otetaan huomioon eri henkilöstöryhmät ja jäsenyhteisöjen sisällölliset toiveet. Koulutuksia ja tapahtumia toteutetaan myös muiden järjestökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

AJANKOHTA

19.10.2017

PAIKKA

Lasiranta, Hakaniemenranta 6, Helsinki

19.10. Paremman vanhuuden puolesta arjessa ja juhlassa – Vallin Suomi 100 -juhlaseminaari

Paremman vanhuuden puolesta arjessa ja juhlassa. Vallin Suomi 100 vuotta -juhlaseminaari järjestetään 19.10.2017 Helsingissä. Seminaarissa tarkastellaan 100-vuotiasta Suomea makro- ja mikronäkökulmasta. Aamupäivällä kuulemme, mitä tulevaisuus saattaa tuoda tullessaan sekä millä eväillä tarjoamme lähitulevaisuudessa kaikille hyvät palvelut. Iltapäivällä täytämme salkun paremman vanhuuden työstämiseen tarvittavilla asumisen, kulttuurin ja teknologian työkaluilla. Päivän juhlavin hetki on Vuoden Isovanhemman julkistaminen. Seminaarin juontaa Johanna Korhonen ja ohjelma julkaistaan lähiaikoina. Varaathan päivän jo kalenteriisi!

AJANKOHTA

23.10.2017

PAIKKA

Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 a–b, Helsinki

23.10. Nuorta asennetta työelämään -seminaari

Vanhustyön Trainee -hanke on vuodesta 2013 saakka yhdistänyt nuoria ja vanhuksia ja auttanut monia nuoria löytämään vanhustyöstä ammatin. Hankkeen päätösseminaarissa kuullaan nuorten kokemuksia. Tilaisuudessa katsotaan tulevaisuuteen nuorten ja työelämän näkökulmasta.

AJANKOHTA

23.11.2017

PAIKKA

Helsinki

23.11. Mummo hukassa – apua paikannusteknologiasta?

Metsästyskoiria on paikannettu jo vuosikymmeniä – miksi meillä edelleen vanhukset jäävät oman onnensa nojaan? Miksi ihmisen paikantaminen on hankalampaa ja kalliimpaa kuin koiran tai ruokaa kuljettavan rekan? Entä kun ihminen haluaa liikkua ulkona ja luonnossa, mutta kotiin on joskus vaikea löytää? Tai miten voimme vähentää sitä, että kotihoito tai omaiset joutuvat lukitsemaan vanhuksen oven hänen oman turvallisuutensa vuoksi?

AJANKOHTA

Koko vuosi 2017

PAIKKA

Eri puolilla Suomea

Työyhteisöille taitoa nuorten mentorointiin

Onko teillä nuoria työkokeilijoita tutustumassa vanhustyöhön? Tarjoatteko tulevana kesänä nuorille ensimmäisen kosketuksen vanhustyöhön kesätyöpaikkojen muodossa?