23.11. Mummo hukassa – apua paikannusteknologiasta?.

Metsästyskoiria on paikannettu jo vuosikymmeniä – miksi meillä edelleen vanhukset jäävät oman onnensa nojaan? Miksi ihmisen paikantaminen on hankalampaa ja kalliimpaa kuin koiran tai ruokaa kuljettavan rekan? Entä kun ihminen haluaa liikkua ulkona ja luonnossa, mutta kotiin on joskus vaikea löytää? Tai miten voimme vähentää sitä, että kotihoito tai omaiset joutuvat lukitsemaan vanhuksen oven hänen oman turvallisuutensa vuoksi?

Seminaarissa tutustumme erilaisiin paikannusratkaisuihin, pohdimme mikä on sallittua ja toivottavaa sekä mitä tulisi välttää. Kuulemme, miten Norjassa on onnistuttu laajamittaisesti ottamaan paikannuslaitteita vanhusten hoivassa käyttöön. Lisäksi seminaarissa on mahdollisuus tutustua paikannusjärjestelmiä ja -ratkaisuja Suomessa myyviin toimittajiin ja erilaisiin järjestelmiin.

Aika: 23.11.2017

Paikka: Helsinki, paikka täsmennetään myöhemmin

Kohderyhmä: Järjestöjohto sekä muut vanhuspalvelutoimijat ja työntekijät, ikäihmiset ja omaiset, muut aiheesta kiinnostuneet

Hinta: 50 euroa, sisältää lounaan ja kahvit

Ilmoittautuminen: Vallin ilmoittautumislomakkeella.

Ohjelma ja tarkemmat tiedot vahvistuvat syksyllä.

Onko yritykselläsi valmis teknologinen ratkaisu, joka auttaa paikantamisessa ja jota haluaisit esitellä seminaarissa? Ota yhteyttä!

Lisätiedot: erityisasiantuntija Lea Stenberg, puh. 050 323 5533, lea.stenberg(at)valli.fi