Business Finland sparraa yrityksiä DigiAgeTalk 2018 -tapahtumassa . 09.03.2018 | Uutiset

Kuvaaja: Susanna Lehto

Onko kansainvälistyminen tai innovaation jatkokehittäminen ajankohtaista yrityksessäsi? Business Finland saapuu DigiAgeTalkiin ja tarjoaa mukana oleville yrityksille sparraushetkiä. Mitä sparrauksessa tapahtuu? Lue Business Finlandin Sanna Sairasen haastattelu ja varaa aika sparraukseen.

Mikä on Business Finland?

Business Finland on globaalin kasvun kiihdyttämö, joka syntyi, kun Finpro ja Tekes yhdistyivät. Autamme yrityksiä kansainvälistymään rahoittamalla ja tukemalla innovaatioita. Näin luodaan uutta kasvua.

Me olemme olemassa yrityksiä varten ja organisaationa kehitymme koko ajan asiakkaitamme kuunnellen. Huippuasiantuntijamme, uusin tieto ja kansainväliset verkostomme nopeuttavat markkinoiden mahdollisuuksien tunnistamista ja niiden muuttamista globaaleiksi menestystarinoiksi. 

Miksi päätitte lähteä mukaan DigiAgeTalk 2018 -tapahtumaan?

Minulle henkilökohtaisesti tapahtuma on oiva tilaisuus ihmisten kohtaamiseen ja tiedon päivittämiseen. Business Finlandin näkökulmasta tapahtumaan on tulossa yrityksiä, joista ainakin osalla on varmasti uusia innovaatioita ja palveluita sekä halua kansainvälistyä. Näille yrityksille haluan kertoa Business Finlandin tarjoamista palveluista.

Tarjoat tapahtumassa sparraushetkiä yrityksille. Mitä tällaisessa sparrauksessa tapahtuu?

Tapaamisissa keskustellaan yrityksestä, sen ihmisistä, tuotteista ja palveluista sekä tulevaisuuden tavoitteista. Sparrauksesta hyötyvät eniten yritykset, joilla on tavoitteena kasvu kansainvälisillä markkinoilla. Keskustellaan ihan vapaamuotoisesti, ennakkovalmistautumista ei tarvita, olen hyvä kyselijä! Aikaa kannattaa varata parikymmentä minuuttia. Jos aika loppuu kesken, sovitaan jatkoaskelista. 

Mitä odotat DigiAgeTalk-tapahtumalta?

Ihmisten kohtaamista, moniäänisyyttä, kehitysintoa ja uskoa tulevaisuuteen.

Kiinnostuitko? Varaa aika yrityssparraukseen.

Ota yhteyttä: 

Sanna Sairanen
sanna.sairanen[a]businessfinland.fi
P. 050 5577 950

Jos et vielä ole ilmoittautunut yritystäsi mukaan DigiAgeTalkiin, tee se täyttämällä tämä lomake.