Pankkipalvelukyselyyn kaivataan vastauksia niiltäkin jotka eivät käytä nettiä . 29.01.2018 | Uutiset

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton Ikäteknologiakeskus selvittää parhaillaan ikäihmisten pankkiasiointia laajalla kyselyllä. Haluamme tietää, miten ikäihmiset hoitavat pankkiasioitaan, ovatko he tyytyväisiä ja jos eivät, niin kuinka pankkipalvelut tulisi heidän mielestään järjestää. Kyselyyn vastataan nimettömästi. 

Olemme jo parissa viikossa saaneet reippaasti vastauksia sähköisellä kyselylomakkeella, eli nettiä käyttävät (nuoremmat) ikäihmiset ovat vastailleet kyselyymme sankoin joukoin. Mutta kun tiedämme sen tosiasian, että enemmistö ikäihmisistä ei käytä nettiä lainkaan, tarvitsimme vastauksia myös heiltä. Meitä kiinnostaa tietää myös se, miten nämä nettiä käyttämättömät ihmiset hoitavat pankkiasiointinsa ja kuka heidän asioitaan hoitaa.

Tulostettava kyselylomake löytyy TÄÄLTÄ: sen voi palauttaa lomakkeessa olevaan osoitteeseen postitse. Mikäli teidän on mahdollista jakaa painettuja kyselylomakkeita useammalle ikäihmisille, voimme lähettää niitä postitse tulemaan palautuskuorineen, kun otatte meihin yhteyttä os. lea.stenberg@valli.fi.

Kysely päättyy maaliskuun lopussa ja sen vastaukset kootaan kevään aikana yhteen ja julkistetaan 5.6.2018 pidettävässä DigiAgeTalk2018 -tapahtumassamme Helsingissä. Vastaukset toimitetaan myös pankeille palvelujen kehittämisen tueksi.