Vuoden isovanhempi -tunnustus ikäihmisten tietotekniikkayhdistykselle . 17.10.2014 | Uutiset

Enter ry:n puolesta Vuoden isovanhempi -tunnustuksen ottivat vastaan puheenjohtaja Raimo Anttila, Lea Grönlund, Juulia Andersson ja Kati Roiha. Tunnuksen luovutti Vallin puolesta toiminnanjohtaja Virpi Dufva. Kuva: Kari Uittomäki

Enter ry auttaa isovanhempien ja lasten yhteydenpidossa

Valli on valinnut helsinkiläisen Enter ry:n Vuoden isovanhemmaksi 2014. Yhdistys on ikäihmisten ja eläkkeelle siirtyvien oma yhdistys, joka järjestää tietoiskuja, luentoja ja käytännön opastusta tietokoneiden, älypuhelinten, tablettien ja kännyköiden käyttöön ikäihmisten omilla ehdoilla.Enterin vapaaehtoiset tietotekniikkaopastajat ovat itse senioreja, joille on tärkeää olla harrastuksensa kautta avuksi muille.

- Enterin työ helpottaa olennaisesti eläkeikäisten yhteydenpitoa kaukanakin asuviin lapsiin ja lapsenlapsiin. Enter yhdistää sukupolvet upealla ja uraauurtavalla tavalla. Antamalla tunnustuksen Enterille haluamme samalla nostaa esiin koko sitä vapaaehtoistoimijoiden kenttää, joka tekee työtä vanhojen ihmisten tietotekniikkavalmiuksien lisäämiseksi, Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton toiminnanjohtaja Virpi Dufva sanoo.