Elämänote-ohjelmassa tapahtuu

Meneillään tärkeä webinaarisarja taloudellisesta kaltoinkohtelusta

VALLIn jäsenjärjestöihin kuuluva Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry on valtakunnallinen kansalais- ja asiantuntijajärjestö, jonka toiminnan tarkoituksena on ikääntyneisiin kohdistuvan kaltoinkohtelun, hyväksikäytön ja väkivallan ehkäiseminen sekä tietoisuuden lisääminen.

Suvanto ry:ssä toimii Mummonmarkan vartijat -hanke (2018–2021), jossa pyritään lisäämään ikääntyneiden tietoisuutta ikäihmisiin kohdistuvasta taloudellisesta kaltoinkohtelusta, petoksista ja huijauksista. Parhaillaan hankkeen parissa työskentelevillä Pirjo Laverilla ja Erja Ronkaisella on meneillään eri paikkakunnilta striimattava webinaarisarja, jonka aiheina ovat mm. netti- ja puhelinhuijaukset, poliisin ajankohtaiset terveiset sekä kuntoon saatettavien asiakirjojen tärkeys.  Seuraavat webinaarit: 26.11. Vaasasta, 14.1. Kajaanista ja 28.1. Joensuusta. Valtavan tärkeää ja hyvää sisältöä tarjolla! Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://mummonmarkanvartijat.fi/
Twitter: @MMVartijat
Facebook: https://www.facebook.com/Mummonmarkanvartijat

Virkeät Ikämiehet -hankkeessa lisätään ravitsemuksen ja liikunnan avulla ikämiesten hyvinvointia  

Tamperelainen Virkeät Ikämiehet -hanke on kahden järjestön yhteinen projekti, jossa ravitsemusterapeutti Heli Virtanen Martoista ja Irina Kukkamäki Nääsville ry:stä kutsuvat tamperelaiset eläkeikäiset miehet monipuolisen ravitsemuksen ja mielekkään liikunnan pariin. Heli ja Irina järjestävät ryhmätoimintaa ja tapahtumia eri puolilla Tamperetta. Hankkeessa on tehty yhdessä ikämiesten kanssa riemastuttavia vinkkivideoita ruuanlaittoon, joiden avulla on helppo valmistaa mm. Voten lihapullia.

Videot ja lisätietoja hankkeesta löytyvät täältä: https://naasville.fi/virkeat_ikamiehet/
Twitter: @VTampere
Facebook: https://www.facebook.com/Ikamiehet

Lisätietoja:

Heli Väisänen, VALLI ry
heli.vaisanen@valli.fi