Etsivän vanhustyön verkostokeskus .

Yhteistyötä ihmisyyden ytimessä.

Etsivän vanhustyön verkostokeskus tukee etsivän ja löytävän vanhustyön tekijöitä ja kehittäjiä. Neuvomme, kehitämme ja kokoamme uusinta tietoa, vahvistamme verkostoja, sekä autamme jakamaan kokemuksia.

Missiomme: Etsivän vanhustyön tekijät tekevät tiivistä yhteistyötä yhteiskunnan muiden toimijoiden kanssa kotona asuvien ikäihmisten parhaaksi sekä auttamiseksi riittävästi ja oikea-aikaisesti.

Tavoitteemme:

1. Verkostoituminen:

Lisäämme etsivää työtä tekevien ammattilaisten ja muiden toimijoiden välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.

2. Osaaminen:

Vahvistamme ja vertaiskehitämme etsivän ja löytävän työn osaamista.

3. Vaikuttaminen:

Vaikutamme yhteiskuntaan, jotta ikäihmisten hyvinvointi paranee ja turvallisuus & osallisuus lisääntyy.

Jos teet tai olet kiinnostunut etsivästä vanhustyöstä, lähetäthän yhteystietosi! Pidämme sinut ajan tasalla etsivästä vanhustyöstä ja kutsumme mukaan yhteisen tekemisen äärelle verkossa, somessa ja livenä. Tarvitsetko apua verkostoitumisessa? Meiltä saat apua yhteistyön ja verkostojen rakentamiseen. Ota rohkeasti yhteyttä!

TULE MUKAAN:

Mikäli olet kiinnostunut liittymään verkostoon, ota yhteys Päivi Tiittulaan: paivi.tiittula(@)valli.fi , 050 408 5088.

Välittämisen päivä 29.11.2019 (Lue lisää täältä.)

Valli ry:n Etsivän vanhustyön verkostokeskus toimii Mielellään-verkostossa, jossa Eläkeliitto, Eläkkeensaajien keskusliitto, Suomen Mielenterveysseura sekä Vanhus -ja- lähimmäispalvelun liitto Valli ry nostavat esille ikäihmisten mielen hyvinvoinnin edistämisen tärkeyden. Toimintaa tukee STEA.