Jäsenjärjestöt .

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry:n jäsenjärjestöt tuottavat monipuolisia ja laadukkaita palveluja ikäihmisille ympäri Suomea. Järjestöjen arvoissa korostuvat yksilöllisyys, asiakaslähtöisyys, yhteisöllisyys ja uudistumiskyky. Vallin jäsenet osallistuvat liiton kehittämistoimintaan. Tietoa liiton ansiomerkeistä.

Liiton jäsenyyttä voivat hakea yhdistykset, jotka tuottavat palveluja pääasiassa ikäihmisille. Lisätietoja jäseneksi liittymisestä. 

Uusimaa Pirkanmaa Varsinais-Suomi Kanta-Häme Kymenlaakso Päijät-Häme Satakunta Keski-Suomi Etelä-Pohjanmaa Pohjois-Savo Pohjois-Karjala Pohjois-Pohjanmaa Lappi

Uusimaa

Apuomena ry, Lohja

Apuomena ry:n kotona asumisen tukipalvelut ovat tarkoitettu vanhuksille, jotka tarvitsevat kiireetöntä ja asiakaslähtöistä apua kotona asumiseen. Lisäksi Apuomena järjestää maksutonta viriketoimintaa kuten liikunta-, kädentaito- ja keskustelukerhoja.

Siirry verkkosivustolle »

Bertahemmet

Bertahemmet är ett privat, svenskspråkigt pensionärshem i trivsamma Södra Haga i Helsingfors. Bertahemmet har två sektioner: ett servicehus för hyresgäster och en omvårdnadsavdelning med vård dygnet runt. Bertahemmet drivs av Finlands svenska söndagsskolförbund rf.

Siirry verkkosivustolle »

Betesda-säätiö, Vantaa

Betesda-säätiö tuottaa tehostettua palveluasumista vanhuksille Palvelukoti Hopeassa Vantaalla ja vanhusten lisäksi myös vammaisille ja mielenterveyskuntoutujille Lohjalla Palvelukoti Jokelassa ja Sipoossa Palvelukoti Kotivallissa.

Siirry verkkosivustolle »

Espoon Lähimmäispalveluyhdistys ry (Elpy), Espoo

Elpy ry tekee työtä Espoon ikääntyvän väestön sekä vammaisten hyväksi ja osallistuu aktiivisesti ikäihmisten palvelujen kehittämiseen. Yhdistys vastaa Merikartanon ja Puistokartanon palvelutalojen sekä Puistohelmen muistisairaiden ryhmäkodin palvelutoiminnasta.

Siirry verkkosivustolle »

Helykodit ry, Helsinki

Helykodit ry on itähelsinkiläinen voittoa tavoittelematon vanhusten laadukkaiden asumis- ja hoivapalvelujen tuottaja ja aktiivinen alan toimija. Helykotien palvelut ja toiminta on kaikille avointa.

Siirry verkkosivustolle »

Hyvinkään veteraanitalosäätiö, Hyvinkää

Veteraanitalosäätiö ylläpitää palveluasuntoja ja palvelukeskusta ja järjestää mm. hoito-, kuntoutus- ja ateriapalveluita. Säätiön toiminta-ajatuksena on edistää ja ylläpitää hyvää elämänlaatua, toimintakykyä ja itsenäistä selviytymistä.

Siirry verkkosivustolle »

Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö, Helsinki

Helander-kodit Haagassa, Maunulassa ja Vuosaaressa tarjoavat ikäihmisille turvallista asumista, maukasta kotiruokaa sekä tarvittaessa yksilöllisesti suunniteltuja hoivapalveluja. Jokaisella on mahdollisuus toteuttaa omannäköistään elämää. Pienryhmäkodit muistisairaille sijaitsevat Haagassa ja Maunulassa.

Siirry verkkosivustolle »

Kanervakoti-Kanervahemmet ry, Espoo

Kanervakoti on yhdistyksen ylläpitämä 43 -paikkainen hoivakoti Espoon Westendissä, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille ja muistisairaille.

Siirry verkkosivustolle »

Keravan palvelutalosäätiö, Kerava

Keravan Palvelutalosäätiön tehtävänä on parantaa ikääntyvien ja vammautuneiden ihmisten elinolosuhteita. Säätiö tuottaa kodinomaisia hoiva- ja asumispalveluja Keravalla Kotimäen palvelukeskuksessa. Viertolan toimintakeskuksen keskuskeittiössä (Venla) tuotetaan ateriapalveluja Kotimäen asukkaille. Venla toimii myös kaikille avoimena lounasravintolana.

Siirry verkkosivustolle »

Koillis-Helsingin lähimmäistyö Milja ry, Helsinki

Miljan palvelutalo on pieni, viihtyisä ja turvallinen palvelutalo Malmilla.

Siirry verkkosivustolle »

Käpyrinne ry, Helsinki

Käpyrinne ry on vuonna 1938 perustettu yhdistys, joka tuottaa palveluita ikääntyvälle väestölle heidän koteihinsa sekä ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Käpyrinteen vapaaehtoiset järjestävät aktiivisesti toimintaa lähialueen ikäihmisille.

Siirry verkkosivustolle »

Lauttasaaren vanhustentalosäätiö, Helsinki

Lauttasaaren vanhustentalosäätiö tarjoaa ikääntyville helsinkiläisille palveluasumista ylläpitämällä Lauttasaaren senioritaloa. Senioritalon toiminnan tavoitteena on tukea ja edistää palvelujen avulla asukkaiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn säilymistä ja itsenäistä kotona asumista.

Siirry verkkosivustolle »

Loviisan seudun palvelutalosäätiö, Loviisa

Loviisan seudun palvelutalosäätiö on lämminhenkinen ja vastuullinen vanhustenhoitopalveluita tarjoava säätiö Loviisan keskustassa. Säätiö ylläpitää kahta palvelutaloa, Esplanadia ja Eleonoraa.

Siirry verkkosivustolle »

Länsi-Helsingin Lähimmäispalvelu Leevi ry

Leevi ry järjestää kerho- ja virkistystoimintaa kohdealueensa ikäihmisille. Yhdistys tuottaa kotipalvelua, hoivapalveluja sekä turva- ja asumispalveluja ikäihmisille voittoa tavoittelematta.

Siirry verkkosivustolle »

Marjatta-Säätiö, Vantaa

Marjatta-Säätiö luo turvaa ja hyvinvointia laadukkailla asumis- ja hoivapalveluilla Havukosken Palvelukeskuksessa. Tämän lisäksi säätiö tuottaa monipuolista virikkeellistä arkea lähialueen senioreille. Täysipainoinen ravinto ja laadukkaat siistimispalvelut tukevat senioreiden hyvää elämää.

Siirry verkkosivustolle »

MEREO/Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry, Helsinki

MEREO on ihmisen kokoinen, hyvän ikääntymisen erikoisosaaja. Mereon palvelut ovat helposti saavutettavissa ja hyödynnettävissä oman elämänvaiheen ja tarpeiden mukaan. Kaipaatpa sitten kotia, kotihoitoa, päivätoimintaa, ruokailupaikkaa tai viihtyisää tekemistä. Jokainen asiakas on hyvän paikan ansainnut.

Siirry verkkosivustolle »

Mäntsälän palvelukotiyhdistys ry, Mäntsälä

Mäntsälän palvelukotiyhdistys ry:n omistaman Kivistöntien palvelutalon toiminnan tarkoituksena on tarjota mäntsäläläisille ikäihmisille ja vammaisille henkilöille asukaslähtöistä, ympärivuorokautisesti tuettua, turvallista ja virikkeellistä asumista sekä päivätoimintaa kotona asuville.

Siirry verkkosivustolle »

Omakotisäätiö, Helsinki

Omakotisäätiö tarjoaa kotihoidon palveluja, erityyppisiä asumisvaihtoehtoja ja ympärivuorokautista hoiva-asumista Helsingin Puotilassa. Säätiön tavoitteena on tuottaa laadukasta hoivaa ja huolenpitoa ikääntyneelle väestölle yhdenvertaisesti.

Siirry verkkosivustolle »

Parhaat vuodet ry, Lohja

Parhaat Vuodet ry tukee ikäihmisten kotona asumisen mahdollisuutta. Yhdistyksen toimintaa kuvaa kiireettömyys, ihmisläheisyys, yksilöllisyyden huomioiminen, turvallisuuden tunne ja ammattitaito.

Siirry verkkosivustolle »

Turvallisen vanhuuden puolesta-Suvanto ry, Helsinki

Valtakunnallinen, soittajalle maksuton Suvanto-linjan erilaista kaltoinkohtelua ja sen uhkaa kokeneille ikääntyneille ti ja to klo 12-18, lakineuvontaa joka parillisen viikon ke, puh. 0800-06776. Ammattilaisille ja opiskelijoille koulutusta ja vertaismentorointia aiheesta. Ikääntyneille turvallisuustietoa.

Siirry verkkosivustolle »

Uudenmaan Vanhustenhuollon Kannatusyhdistys ry, Espoo

Palvelukoti Mäntyranta on 31-paikkainen tehostetun palvelun koti Espoossa. Mäntyrannan toiminta-ajatuksena on olla laadukas, turvallinen ja lämminhenkinen koti muistihäiriöisille asukkailleen.

Siirry verkkosivustolle »

Yrjö ja Hanna -säätiö, Helsinki

Yrjö ja Hanna -säätiö on yleishyödyllinen ja kokenut toimija sekä arjen asiantuntija. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutaloja Helsingistä Rovaniemelle. Talojen asukkaina on paitsi ikäihmisiä, myös muita arjessa apua tarvitsevia. Yrjö ja Hanna -kodeissa yhdistyvät turvallinen asuminen ja yksilölliset hoivapalvelut.

Siirry verkkosivustolle »

Pirkanmaa

Ainala ry, Virrat

Ainala ry ylläpitää asunto- ja palvelukeskusta lähellä Virtain keskustaa rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Siirry verkkosivustolle »

Amurin Teon Tupa ry, Tampere

Amurin Teon Tupa on avoin kohtaamispaikka ikäihmisille. Lisäksi Teon Tupa tarjoaa koti- ja hoivapalveluita ikääntyneille ja omaishoitajille Tampereella.

Siirry verkkosivustolle »

Honkalakoti ry, Ruovesi

Palvelutalo Honkalan toiminta tukee ikäihmisten elinolojen, asumisen ja kuntoutumisen kehittämistä sekä edistämistä. Honkalassa on kuntouttavaa toimintaa ja kuntoutusta niin ikäihmisille kuin kehitysvammaisille aikuisille.

Siirry verkkosivustolle »

Jalmari Jyllin Säätiö, Ikaalinen

Jyllin Kodit tarjoaa Ikaalisten ja ympäristökuntien senioreille mahdollisuudet elinikäiseen asumiseen Jyllin Kodilla tai tukea mahdollisimman pitkään kotona asumiseksi. Jyllin Kodit toimii sitoutuen vahvasti lähimmäisvastuun periaatteisiin.

Siirry verkkosivustolle »

Kangasalan Palvelutalosäätiö, Kangasala

Kangasalan palvelutalosäätiö ylläpitää palvelutalo Jalmarin Kotoa, joka tarjoaa asumis- ja tukipalveluita kangasalalaisille eläkeläisille, vammaisille ja heitä hoitaville omaisille. Palveluasumisen tavoitteena on ylläpitää asukkaiden itsenäisyyttä ja omatoimisuutta. Merkittävää on asukkaiden omaisten ja ystävien osallistuminen heidän elämäänsä.

Siirry verkkosivustolle »

Koivupirtin säätiö, Tampere

Koivupirtin palvelutalo Tampereella tarjoaa palveluja ikäihmisten moninaisiin tarpeisiin. Säätiölle on tärkeää, että yhteisössä jokainen hyväksytään sellaisena kuin hän on. Periaatteena on positiivisten asioiden korostaminen ja mielihyvän lisääminen. Säätiön palvelut ovat laatusertifioituja.

Siirry verkkosivustolle »

Kotipirtti ry, Tampere

Kotipirtin palvelutalo sijaitsee Tampereen Tesomalla. Kotipirtti tuottaa erilaisia asumispalveluita ja päiväkeskustoimintaa ikääntyville ihmisille. Kotipirtti toimii alueen voimavarakeskuksena, jonka palveluihin ja ohjelmiin voivat halutessaan osallistua lähialueella asuvat henkilöt.

Siirry verkkosivustolle »

Lempäälän Ehtookoto ry, Lempäälä

Lempäälän Ehtookoto ry:n ylläpitämä Kotokampus on kodikas ja elämänmyönteinen yhteisö, joka tarjoaa palveluasumista ikääntyneille, vammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Kotokampuksen ideologiana on mahdollistaa asukkailleen omannäköinen ja oman tahdon mukainen hyvä elämä. Hoivan tukena ovat myös luonto, taide ja kulttuuri.

Siirry verkkosivustolle »

Lähimmäispirtti ry, Tampere

Siunauksela ry, Nokia

Siunauksela ry:n ylläpitämä Siunaukselakoti tarjoaa eri asteista palveluasumista tuetusta asumisesta aina tehostettuun palveluasumiseen asti. Siunauksela tarjoaa asumispalvelua ikäihmisille ja mielenterveyskuntoutujille.

Siirry verkkosivustolle »

Tampereen ensi- ja turvakoti ry, Tampere

Petsamokoti tuottaa monipuolisia palveluja ikäihmisille. Yhdistys tarjoaa palveluasumista, tehostettua palveluasumista, kotihoitoa, päivätoimintaa ja kuntouttavaa päivätoimintaa kauniissa ja turvallisessa ympäristössä. Yhdessä tekeminen, asiakaslähtöisyys ja kunnioitus ovat toiminnan perusta.

Siirry verkkosivustolle »

Tampereen Naisyhdistys ry, Tampere

Lahdensivun koti Tampereen Ruotulassa tarjoaa ikäihmisille tehostettua palveluasumista ja mahdollistaa asumispalveluja myös palvelusetelillä. Kokonaisvaltaisen hyvän hoidon lisäksi oikealta kodilta tuntuva, turvallinen ja vehreä asuinympäristö luovat hyvät edellytykset arvokkaalle vanhenemiselle.

Siirry verkkosivustolle »

Tampereen Vanhuspalveluyhdistys ry, Tampere

Vuonna 1969 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka omistaa viisi seniorikeskusta sekä vuokra-asuntoja Tampereella. Yhdistys järjestää erilaista toimintaa ja tukea ikäihmisille. Yhdistyksen omistama Pirkanmaan Senioripalvelut Oy tuottaa hoiva- ja huolenpitopalveluja.

Siirry verkkosivustolle »

Tohka Säätiö, Valkeakoski

Tohka säätiö parantaa vanhusten ja vammaisten asuinolosuhteita erityisesti asuntoja vuokraamalla ja asumiseen liittyviä palveluja tuottamalla. Säätiö myös järjestää ryhmä- ja viriketoimintaa.

Siirry verkkosivustolle »

Varsinais-Suomi

Naanatalin Aurinkosäätiö, Naantali

Säätiö tarjoaa ikäihmisille sekä erityisryhmille asuntoja, yksilöllisiä palveluja viihtyisässä ja lämminhenkisessä ympäristössä. Säätiö tukee ja avustaa asukkaita päivittäisten toimintojen suorittamisessa ja tarjoaa virkistykseen ja sosiaaliseen toimintaan liittyviä palveluja ja tiloja.

Siirry verkkosivustolle »

Ruissalo Säätiö, Turku

Ruissalo Säätiön tarkoituksena on kehittää ja tuottaa asumis- ja huolenpitopalveluita seniori-ikäisille. Säätiö tarjoaa ikääntyville laadukasta vuokra-asumista rakennuttamalla ja ylläpitämällä Saga-senioritaloja.

Siirry verkkosivustolle »

SALVA ry, Salo

SALVA ry tarjoaa toimintaa vapaaehtoisille ja vaikutusmahdollisuuden vanhenemisesta kiinnostuneille paikallisin voimin. Palvelukeskus Ilolansalo tarjoaa asumis- ja hyvinvointipalveluja vanhuksille ja vaikeavammaisille henkilöille, kotona koko elämä periaatteella laadukkaasti ja yleishyödyllisesti.

Siirry verkkosivustolle »

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry, Turku

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry edistää ikääntyvien tasa-arvoista hyvinvointia tarjoamalla yksilöllisiä kuntoutumis-, asumis-, hoiva- ja tukipalveluja sekä tukemalla kansalaistoimintaa.

Siirry verkkosivustolle »

Kanta-Häme

Inkilänhovi ry, Riihimäki

Inkilänhovi ry tuottaa laadukkaita palveluja ikäihmisille ja vammaisille henkilöille. Yhdistys tuottaa asumispalveluja, kuntoutus -ja virkistyspalveluja, kehittää uusia toimintamuotoja ja toimii tiedottajana kohderyhmilleen elämää ja oloja koskevissa kysymyksissä. Palvelutalo sijaitsee Riihimäen keskustassa.

Siirry verkkosivustolle »

Kotokartanosäätiö, Riihimäki

Kotokartanosäätiö toimii hyvän ikääntymisen puolesta. Säätiö järjestää ennaltaehkäisevää toimintaa, mikä edistää ikäihmisen toimintakykyisyyttä, osallisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toiminta on suunnattu kotona asuville eläkeläisille, jotka haluavat olla elämänmenossa mukana. Toiminta on avointa kaikille ja mukaan pääsee tulemalla paikalle.

Siirry verkkosivustolle »

Kymenlaakso

Elimäen Puustelli ry, Elimäki

Elimäen Puustelli ry omistaa palvelukeskuksen ja senioritalon sekä Korialla että Elimäen kirkonkylällä. Yhdistys tuottaa tehostettua palveluasumista sekä monipuolisia kunto-, kuntoutus-, virkistys- ja ravintolapalveluja molemmissa palvelukeskuksissa.

Siirry verkkosivustolle »

Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry, Kouvola

Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry tarjoaa mm. työmahdollisuuksia ja korttelikotitoimintaa eri kävijäkunnille. Korttelikodin tärkeä tehtävä on tarjota asiakkailleen yhteinen paikka, olohuone tai kahvihuone, jossa voi pistäytyä tai viettää aikaa. Lisäksi yhdistys tarjoaa lähinnä vähävaraisille vanhuksille ja vajaakuntoisille henkilöille KotiApu-palvelua.

Siirry verkkosivustolle »

Kymijoen Hoiva ry, Inkeroinen

Kymijoen Hoiva ry:n tarkoituksena on edistää vanhusten ja vammaisten aineellista ja henkistä hyvinvointia. Yhdistyksessä toimii oma kauppapalvelu ja hyvinvointiasema. Toimintaa ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, yksilöllisyys, itsemääräämisoikeus, turvallisuus ja omatoimisuus.

Siirry verkkosivustolle »

Palvelutaloyhdistys KOSKENRINNE ry, Kotka

Koskenrinteen kodit Kotkassa tarjoavat miellyttävät ja turvalliset puitteet eläkepäivien viettoon. Asukkaat voivat asua täysin itsenäisesti tai hyödyntää monipuolisia hoiva- ja ateriapalveluja, jokainen oman tarpeensa mukaan. Koskenrinteen kodeista löytyy helposti mukavaa seuraa ja mielekästä tekemistä.

Siirry verkkosivustolle »

Palvelutaloyhdistys Rateva ry, Miehikkälä

Yhdistys edistää toiminnoillaan ja palveluillaan laaja-alaisesti alueen ikääntyvän väestön fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia tarjoamalla osallistumisen mahdollisuuksia, yhteisöllisyyttä tukevia toimintoja, turvallista asumista sekä liikunnallisia ja virkistäviä harrasteita.

Siirry verkkosivustolle »

Pyhtään Mäntyrinne ry, Siltakylä

Palvelutalo Mäntyrinne on koti sekä hoivan ja palvelujen antaja. Kodissa eletään, osallistutaan ja harrastetaan, ja kulttuurinen hoivatyö kukoistaa. Lisäksi Mäntyrinne vuokraa rivitaloasuntoja. Pyhtään Mäntyrinne on perustettu 1974. Mottona onkin "Neljäkymmentä vuotta hyvää elämää".

Siirry verkkosivustolle »

Ravimäkiyhdistys ry, Hamina

Ravimäki on koti noin kuudellekymmenelle ikäihmiselle, aikuiselle kehitysvammaiselle ja vaikeavammaiselle. Elämä Ravimäessä on kodikasta, kannustavaa, toimintakykyä tukevaa, iloista ja hyvää elämää yhdessä.

Siirry verkkosivustolle »

Päijät-Häme

Hollolan Palvelutaloyhdistys HUILI ry, Hollola

Huili ry:n tarkoituksena on tukea ja auttaa toiminta-alueellansa asuvia ikääntyneitä. Tarkoitusta toteuttava palvelutalo Huili tarjoaa asumispalveluita sekä erilaisia virikkeellisiä tilaisuuksia ja tapahtumia toiminta-alueensa ikääntyneille asukkaille.

Siirry verkkosivustolle »

Lahden Lähimmäispalvelu ry, Lahti

Lahden Lähimmäispalvelu ry tukee ikäihmisiä vapaaehtoistoiminnan, ryhmätoiminnan ja kotiin annettavien palveluiden keinoin. Kotipalvelun tavoitteena on tukea ikääntyvien kotona asumista huomioiden ikääntyvien yksilöllisyyden ja itsemääräämisoikeuden humanistisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Monipuolinen vapaa-ajantoiminta yhdessä toisten kanssa virkistää mieltä ja tuo vaihtelua arkeen.

Siirry verkkosivustolle »

Lahden vanhusten asuntosäätiö, Lahti

Säätiö on Lahden alueella toimiva, välittävä ja kehittävä ikäihmisten ja erityisryhmien asuntojen ja palveluiden tarjoaja. Säätiö tarjoaa vuokra-asuntoja yli 55-vuotiaille eläkeläisille sekä senioritaloissaan että palvelutaloissaan. Säätiö pyrkii toiminnallaan edistämään ikääntyvän ihmisen hyvää kotona asumista mahdollisimman pitkään.

Siirry verkkosivustolle »

Mallusjokisäätiö, Mallusjoki

Mallusjokisäätiö tarjoaa ikääntyneiden tehostettua palveluasumista kahdessa yksikössä Orimattilassa. Toinen yksiköistä on suunnattu muistisairaille. Lisäksi säätiö tarjoaa kahdessa yksikössään kuntouttavaa palveluasumista mielenterveys- ja päihdetaustaisille yli 50-vuotiaille henkilöille.

Siirry verkkosivustolle »

Satakunta

Porin Vanhustenkotiyhdistys ry, Pori

Porin Vanhustenkotiyhdistyksellä on yli 500 lähinnä eläkeläisille tarkoitettua vuokra-asuntoa eri puolilla Porin kaupunkia. Yhdistyksen omistamaa eläkeläisten avopalvelukeskus Viikkarin Valkamaa ylläpitää Porin kaupungin perusturvakeskus.

Siirry verkkosivustolle »

Ruskatalojen palveluyhdistys ry, Pori

Yhdistyksen tarkoitus on edistää ja kehittää vanhusten, yksinäisten ja avun tarpeessa olevien yleistä hyvinvointia, terveyttä, vireyttä ja omatoimisuutta ja sosiaalisia oloja sekä turvallista asumista Porin kaupungissa ja sen lähiympäristössä. Yhdistys järjestää asuin- ja avopalveluita ikäihmisille.

Siirry verkkosivustolle »

Ulvilan Vanhustenhuoltoyhdistys ry, Vanha-Ulvila

Ulvilan vanhustenhuoltoyhdistys ry:n tarkoituksena on vanhusten elinolojen parantaminen. Yhdistyksen ylläpitämä Pappilanlammen palvelukeskus tarjoaa kuntouttavaa asumis-, hoiva-, päiväpaikka- ja ateriapalveluja sekä tehostettua palveluasumista koko Länsi-Suomen läänin alueella.

Siirry verkkosivustolle »

Keski-Suomi

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry, Jyväskylä

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys tuottaa tehostettua palveluasumista kolmessa palveluasumisen yksikössä sekä kotihoidossa. Palveluasumisessa asiakkaat saavat asua turvallisessa ympäristössä. Yhdistys tarjoaa hyvää, kiireetöntä, asiakkaan tarpeista lähtevää palvelua vuorokauden kaikkina aikoina.

Siirry verkkosivustolle »

Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso, Jyväskylä

Jaso toteuttaa yhteisöllistä asumista ikääntyneille Jyvässeudulla. Jason toimintamallin keskeiset asiat ovat viihtyisät, toimintaan houkuttelevat yhteiset tilat, asukastoiminta ja asukastoiminnanohjaus.

Siirry verkkosivustolle »

Viitakodit ry, Jyväskylä

Viitakodit ry tarjoaa laadukasta ja virikkeellistä seniori- ja palveluasumista Jyväskylän Viitaniemessä. Asuntojen yhteydessä on päiväkeskus Viitatupa, jossa on kaikille avoimia tapahtumia ja kotiruokalounas joka päivä. Viitakodit ry:n omistama Viitahoiva Oy tuottaa kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa Jyväskylän alueella.

Siirry verkkosivustolle »

Etelä-Pohjanmaa

Toimintojentaloyhdistys ry, Seinäjoki

Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää, lisätä ja kehittää yhteisöllisyyttä, tasa-arvoa, osallisuutta ja hyvinvointia lähiympäristössä ja ympäröivässä maakunnassa sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä. Tarkoitusta varten yhdistys ylläpitää Toimintojentaloa yhdessä Seinäjoen kaupungin kanssa.

Siirry verkkosivustolle »

Pohjois-Savo

Leppärengas ry, Leppävirta

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on tukea vanhusten ja huonokuntoisten kotona asumista kotiin annettavien palvelujen avulla. Leppärengas tarjoaa kotipalvelua, siivousta ja kotisairaanhoitoa ikäihmisille ja vammaisille.

Siirry verkkosivustolle »

Varkauden Vanhaintukisäätiö, Varkaus

Pohjois-Karjala

Enon Vanhusten Tuki ry, Eno

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien parantamiseksi sekä heidän fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvointinsa edistämiseksi. Yhdistyksen toimialueena on Joensuu kaupunki ympäristöineen.

Siirry verkkosivustolle »

Joensuun Hoiva- ja Palveluyhdistys ry, Joensuu

Yhdistyksen tavoite on turvallinen ja esteetön asuminen ikäihmisille. Yhdistyksen vuokratalojen peruskorjaus- ja uudisrakentaminen toteutetaan tästä lähtökohdasta.

Siirry verkkosivustolle »

Pohjois-Pohjanmaa

Caritas-Säätiö, Oulu

Caritas tarjoaa monipuolisia palveluasumisen, kuntoutuksen ja kotihoidon palveluita Oulun seudulla ja Rovaniemellä. Caritas on yhteisö, jonka tarkoitus ja tavoite ovat yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen.

Siirry verkkosivustolle »

Oulun Seudun Mäntykoti ry, Oulu

Oulun Seudun Mäntykoti ry järjestää voittoa tavoittelematta hoivapalveluja Mäntykodissa ja Koskenkodissa sekä omissa kodeissaan asuville ikäihmisille. Mäntykoti tarjoaa myös kotisairaanhoitoa ja fysioterapiapalveluja. Lisäarvoa asiakkaat saavat vapaaehtois- ja tukihenkilötoiminnasta.

Siirry verkkosivustolle »

Yhteisestä Ovesta ry, Ylivieska

Yhteisestä Ovesta ry pyörittää ikäihmisille suunnattua matalan kynnyksen kohtaamispaikka Tuokiotupaa sekä SenioriKahviloita Ylivieskan eri alueilla. Yhdistys pyrkii vahvistamaan ikäihmisten osallistumista, aktiivisuutta ja hyvinvointia tarjoamalla osallistujille ns. matalankynnyksen tapoja ottaa osaa toimintaan.

Siirry verkkosivustolle »

Lappi

Sodankylän vanhustenkotiyhdistys ry, Sodankylä