Konstikoppa varauskalenteri

Konstikopan varausehdot

Lue varausehdot huolella ennen varaamista, sillä varatessasi Konstikopan sitoudut niihin.

Varauksen tarkoitus

Varaajalla tarkoitetaan näissä ehdoissa Konstikopan varauksen tehnyttä toimijatahoa, joka lainaa Konstikoppaa esitelläkseen sen sisältämiä tuotteita ei-kaupallisessa tarkoituksessa.

Konstikoppaa ylläpidetään julkisella rahoituksella ja sitä ei lainata kaupallisiin tarkoituksiin. Kaupallisina voidaan pitää tilaisuuksia, joista peritään erillinen pääsymaksu tai joiden tarkoituksena on esittelijätahon myynninedistäminen.

Konstikoppa on rekisteröity tavaramerkki (VALLI ry ja VTKL).

Konstikopan varaaminen ja lähettäminen

Konstikopan varausaika on pääsääntöisesti viikko (pe-pe). Varaus tehdään sähköisen kalenterin kautta.
Jos haluat varata Konstikopan käyttöösi pidemmäksi ajaksi, ole yhteydessä VALLIin kaisa.huuhtanen@valli.fi.

Konstikoppa liikkuu Matkahuollon kuljetuspalvelun kautta. Varaaja sitoutuu lähettämään Konstikopan seuraavalle varaajalle tai takaisin VALLIin aina viimeistään perjantaina, jotta se ehtii ajoissa seuraavalle varaajalle. Mahdollisen seuraavan varaajan yhteystiedot varaaja saa VALLIsta.

Konstikopan matkakulut maksaa aina lähettävä varaaja lähettäessään Konstikopan seuraavalle/takaisin VALLIin Matkahuollon toimipisteessä. Edellinen varaaja sitoutuu lähettämään saamansa Matkahuollon seurantatunnuksen sekä seuraavalle varaajalle että osoitteeseen kaisa.huuhtanen@valli.fi. 

Matkahuolto tai VALLI ry eivät vastaa missään tilanteessa välillisistä tai epäsuorista vahingoista, kuten ansion tai tuoton menetyksistä, saamatta jääneestä voitosta, vastuusta kolmatta osapuolta kohtaan tai muista vastaavista taloudellisista vahingoista.

Vastuu sisällöstä

Varaaja sitoutuu käymään Konstikopan sisällön läpi mukana tulevan tarkistuslistan avulla Konstikopan saapuessa ja ennen sen eteenpäin lähettämistä. Jos puutteita ilmenee, on niistä ilmoitettava välittömästi VALLIin sähköpostilla (kaisa.huuhtanen@valli.fi) tai puhelimitse (nro: +358 40 511 5976).

Jos jokin tuote on rikkoutunut kuljetuksessa/rikkoutuu esittelyssä, on siitä ilmoitettava välittömästi VALLIin, jotta korvaava tuote saadaan sen tilalle mahdollisimman pian.

Konstikopan kehittäminen ja ylläpito

VALLI ry haluaa kehittää Konstikopan sisältöä kohderyhmiään palvelevaksi. Sen vuoksi on tärkeää saada palautetta. Konstikopan varaaja sitoutuu antamaan palautetta heti varauksen päättymisen jälkeen palautelomakkeella. Lomakkeeseen voi vastata sähköisesti täällä tai lähettämällä sen osoitteeseen kaisa.huuhtanen@valli.fi tai Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry, Hämeentie 58-60 A 52, 00500 Helsinki.

Varausehdot päivitetty 15.5.2023

Varauskalenterin ohje

HUOM! Varauskalenteri ei tällä hetkellä toimi mobiililaitteella. Jos et pysty tekemään varausta tietokoneella, ota yhteytta kaisa.huuhtanen@valli.fi.

Sähköisellä varauskalenterilla voit tehdä varauksen Konstikopan lainausta varten. Jos haluat siirtää tai peruuttaa tekemäsi varauksen, lähetä sähköpostia mahdollisimman pian osoitteeseen kaisa.huuhtanen@valli.fi.

Varaa kalenterista haluamasi ajankohta niin, että teet varauksen perjantaista torstaihin. Perjantai on Konstikopan matkapäivä. Kalenterissa voi varata vain yhden viikon kerrallaan. Voit tehdä toiselle viikolle erillisen varauksen, mikäli teillä on paljon järjestettäviä tilaisuuksia (esim. useita ryhmiä). Kerro tästä toisen varauksen lisätiedoissa. Kolmea perättäistä varausta emme hyväksy.

Varattavissa olevat ajankohdat näkyvät kalenterissa siniharmaana.

Tee varaus klikkaamalla valitsemaasi perjantaita ja seuraavaa torstaita. Tällöin valitut päivät (pe-to) muuttuvat taustaltaan tummanharmaan värisiksi.* Täytä tämän jälkeen kalenterin alla oleviin kenttiin tietosi. Kaikki kentät ovat pakollisia. Täytä tiedot huolellisesti: vajailla tiedoilla emme pysty lähettämään Konstikoppaa.

Täytä kenttiin ne tiedot, joita käytetään Konstikopan lähetyksessä: postiosoite, johon lähetetään, puhelinnumero, johon Matkahuolto lähettää saapumisilmoituksen sekä sähköposti, johon VALLI lähettää lisäohjeita, kun Konstikoppa on lähtenyt varaajalle. Tähän sähköpostiin lähetetään myös varausta koskevat automaattiset ilmoitukset. Lisätiedot-kenttään kirjoita lyhyesti varaajasta ja varauksen tarkoituksesta (organisaatio, tilaisuus ja kohderyhmä sekä ajankohta). Huomaathan, että esittelytilaisuutta ei kannata järjestää maanantaiaamuna, koska Konstikoppa on lähetetty varaajalle edellisenä perjantaina eikä välttämättä ole vielä saapunut maanantaiaamuksi perille.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen kirjoita alimpaan kenttään sen alla näkyvät neljä merkkiä ja klikkaa LÄHETÄ. Merkkien kirjoittamisella varmistetaan, että et ole robotti.

Saat sähköpostiisi kuittauksen alustavan varauksen läpimenosta (näkyy kalenterissa sinisenä). Kun olemme vahvistaneet varauksen, saat myös siitä automaattisen sähköpostiviestin.

Missä tahansa ongelmissa voit olla yhteydessä kaisa.huuhtanen@valli.fi / p. +358 40 511 5976 (ma-to) tai info@valli.fi / p. +358 50 330 5884 (pe).

*Mikäli klikkaat vahingossa väärää päivää, ja valittua päivää edeltävät numerot menevät vaaleanharmaiksi, klikkaa uudestaan valittua päivää. Näin vaaleanharmaat numerot palautuvat valkoisiksi ja valittaviksi päiviksi. Voit nyt valita uudestaan minkä tahansa vapaan perjantain, vaikka kalenterissa edelleen näkyisi hutimerkintäsi tummanharmaana.

Konstikoppa #1

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
30
- Varattu
30
- Alustavasti varattu

Etunimi*:

Sukunimi*:

Sähköposti*:

Puhelin*:

Osoite*:

 

Postinumero*:

 

Kaupunki*:

Lisätiedot varaajasta ja varauksen tarkoituksesta*:

captcha

 Olen lukenut Konstikopan varausehdot ja hyväksyn ne

Konstikoppa #2

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
30
- Varattu
30
- Alustavasti varattu

Etunimi*:

Sukunimi*:

Sähköposti*:

Puhelin*:

Osoite*:

 

Postinumero*:

 

Kaupunki*:

Lisätiedot varaajasta ja varauksen tarkoituksesta*:

captcha

 Olen lukenut Konstikopan varausehdot ja hyväksyn ne

TOP