29.11.2019 Välittämisen päivä .

Välittämisen päivä tulee taas! 

Välittämisen päivänä kannustamme kaikkia välittämään oman elinpiirinsä ikäihmisistä. Päivän aikana kehotamme etenkin kaikkia etsivää vanhustyötä tekeviä jalkautumaan ja tempaisemaan ikäihmisistä välittämisen puolesta. Jatkamme tänä vuonna samalla teemalla kuin viime vuonna: huoli-ilmoittamisella ja kuulumisten kysymisellä. Molemmat ovat tärkeitä tapoja välittää. Juhlapaketista saa lisätietoa huoli-ilmoittamisesta ja siitä, millaisissa tilanteissa huoli-ilmoitusta kannattaa käyttää. Paketti auttaa myös tunnistamaan apua tarvitsevat ikäihmiset.

Ilmoittautumalla meille sekä kertomalla miten aiot päivää juhlia, saat meiltä pienen juhlapaketin, jonka sisältöä saa jakaa tempauksen yhteydessä. Juhlapaketti sisältää huoli-ilmoittamisesta kertovia ja kuulumisten kysymiseen kannustavia tarroja ja infoarkkeja. Juhlijat saavat myös näkyvyyttä eri viestintäkanavissamme. Käytäthän somettaessasi tunnistetta #välittämisenaika, niin kaikki julkaisut löytyvät yhdestä paikasta.

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen paivi.tiittula(@)valli.fi . Kerro viestissä, miten päivää juhlit ja kuinka paljon arvioit tavoittavasi ikäihmisiä.