5.11.2019 Järjestöjen digiverkoston tapaaminen klo 13 .

Lämpimästi tervetuloa digiverkoston syyskauden viimeiseen kokoukseen Vallin toimistolle tiistaina 5.11.2019 klo 13-15 (Hämeentie 58-60 A, 2. krs). Vallin toimisto on kätevästi Sörnäisissä, ihan Kurvin kulmilla. Metro tulee ihan viereen! Myös bussit! 

Tapaamisessamme päivitämme tietojamme ajankohtaisista asioista ja suunnittelemme myös tulevaa. Varsinaisena aiheena on juuri nyt erittäin ajankohtainen AuroraAI-ohjelma. Erityisasiantuntija Aleksi Kopponen VM:stä kertoo meille siitä ”AuroraAI-ohjelma 2020-2022 – Luodaan paremmat työkalut omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen ja tarvittavien palveluiden löytämiseen”.

AuroraAI:ssa toteutetaan ihmislähtöinen toimintamalli, jossa tekoäly auttaa kansalaisia ja yrityksiä hyödyntämään palveluita oikea-aikaisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

len varma siitä, että me kaikki olemme tämän tilaisuuden jälkeen paremmin kartalla kaikesta AuroraAI:hin liittyvästä! 

Tuttuun tapaan myös ajankohtaiset kuulumiset kentältä.

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, kuulemaan, oppimaan uutta, vaikuttamaan! Kehittämään yhdessä ja varmistamaan se, että järjestöjen ääni kuuluu. Tuttuun tapaan kaffetta ja pientä suussa sulavaa tarjolla! Ilmoittautuminen ja mahdolliset kysymykset sari.vapaavuori@valli.fi.