Webinaari tiistaina 9.11.2021 klo 13-15.30

WEBINAARIN SISÄLTÖ

Webinaarin aiheena on digiosallisuus. Aihe on laaja, sillä digiosallisuus ja hyvinvointi kietoutuvat tiiviisti toisiinsa. Webinaarissa keskustellaan digiosallisuuden eri osa-alueista ja etsitään ratkaisuja siihen, miten osallistumista ja osallistamista voidaan tukea. Tavoitteena se, että kaikki pystyvät osallistumaan digitalisoituvan yhteiskunnan toimintaan mukaan.

Nostamme webinaarissa esiin ikäihmisten äänen, kokemukset ja tarpeet. Webinaarissa julkaistaan myös VALLIn Ikäteknologiakeskuksen tuore selvitys digipalveluiden käyttöön sekä digikieleen ja ymmärryttävyyteen liittyen. Selvitys avaa myös ikääntyneiden kokemuksia asenteisiin ja arvoihin liittyen.

Kuulemme myös käynnissä olevasta Digitaalisen henkilöllisyyden hankkeesta, missä kehitetään Suomen kansalaisille ja kaikille Suomessa asuville mahdollisuutta sähköiseen tunnistautumiseen.  Tiivistetysti kyse on digitaalisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Digitalisaatioon, teknologiaan, tekoälyyn ja eettisiin kysymyksiin liittyvät aiheet pohdituttavat meitä kaikkia. Tervetuloa maksuttomaan tilaisuuteemme mukaan keskustelemaan siitä, mitä on hyvä ja arvokas elämä, ja miten teknologia voi tukea sitä.

 

Ohjelma-aikataulu julkaistaan lähiaikoina!

TOP