Materiaalit

Tältä sivulta löydät Vanhustyön Traineen kaikki materiaalit.

Nuorten tekemät videot ikäihmisille

Vanhustyön Trainee kutsui nuoria aikuisia tekemään ikäihmisille videotervehdyksiä. Videoissa nuoret kertovat itselleen mieluisista asioista ja omalla tavallaan. Videot ovat tekstitetty. Videoiden yhteyteen on laadittu virkistystoiminnan tueksi kysymyksiä.

Lataa keskustelumateriaali videolinkkeineen (pdf).

Ensimmäinen päivä työkokeilussa

Työnhakumateriaalit

Ohjausmateriaalit

Vinkit VR-tapahtuman järjestämisestä ikäihmisille

Tässä vinkivihkossa annetaan muutamia vinkkejä VR-tapahtuman järjestämiseen. Se on suunnattu lähinnä hoivakotiympäristöön, mutta sitä voi soveltaa myös mm. erilaisten tapahtumien järjestelyissä . Tilaa yksittäiset kappaleet maksutta, suuremmissa tilauksissa veloitamme postimaksun painon mukaan + 5€ toimitusmaksu. 

Iloksi vanhuksille - opas hoivakodin vapaaehtoiselle

Vapaaehtoistoiminta on antoisaa ja sopii kaikille. Jokaisella on taitoja, joita voi soveltaa vapaaehtoistoimintaan. Tässä oppaassa kerrotaan vapaaehtoistoiminnasta vanhusten parissa. Opas on suunnattu lähinnä hoivakotiympäristöön, mutta sitä voi soveltaa myös ikäihmisten ystävätoimintaan. Tilaa yksittäiset kappaleet maksutta, suuremmissa tilauksissa veloitamme postimaksun painon mukaan + 5€ toimitusmaksu. 

Arvoja ja asenteita. Vanhustyön Trainee -mentorointimalli

Opas esittelee Vanhustyön Trainee -mentorointimallin, joka on kehitetty vanhustyöhön työkokeiluun tai kesätyöhön tulevien nuorten ohjaamiseen. Mallia voi soveltaa myös muille toimialoille. Kehittyvät vanhuspalvelut julkaisuja 1/2016. Tilaa yksittäiset kappaleet maksutta, suuremmissa tilauksissa veloitamme postimaksun painon mukaan + 5€ toimitusmaksu.

Vanhustyön Trainee pähkinänkuoressa (PDF)

Vanhustyön Traineen yleisesite: mitä teemme ja miten toimimme. 

YLÖS