Hae töihin Valliin!

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry (Valli ry) on vuonna 1953 perustettu valtakunnallinen vanhustyötä tekevä asiantuntijajärjestö, jolla on noin 70 jäsenjärjestöä eri puolilla Suomea. Kehitämme vanhuspalveluja, järjestämme koulutusta ja konsultaatiota sekä toimimme jäsenjärjestöjemme edunvalvojana. Teemme työtä paremman vanhuuden puolesta. 

Vallin Ikäteknologiakeskus kokoaa ja välittää tietoa ikäteknologiasta, edistää alan yhteistyötä ja lisää ikäihmisten osallisuutta digitalisaatiossa.


Valli ry hakee osaamisen vahvistamiseksi reipasta ja yhteistyökykyistä

Suunnittelijaa

Vastaat Vallin Ikäteknologiakeskuksen tapahtumien ja koulutusten järjestämisestä sekä viestinnästä. Osallistut lisäksi verkostotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen sekä myös muuhun Vallin viestinnän toteuttamiseen. Tehtävä on määräaikainen (kaksi vuotta).

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, osaamista ja kokemusta koulutus- ja tapahtumatuotannosta, viestinnästä (erityisesti sosiaalisen median eri kanavista), verkostotoiminnasta ja yhteiskehittämisestä.  Arvostamme lisäksi kokemusta järjestötoiminnasta ja ymmärrystä vanhustyön kentästä, osaamista hyvinvointi- ja terveysteknologiasta, tietoteknistä näppäryyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, osaavat ja mukavat työtoverit sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yhteen yhteiskuntamme ajankohtaisimmista ilmiöistä eli digitalisaatioon ja ikäihmisten osallisuuteen siinä.

Lisätietoja tehtävistä antavat konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel, p. 0500 462 550 ja Vallin toiminnanjohtaja Virpi Dufva ke 8.2. klo. 15 – 17 ja pe 10.2. klo. 15 – 17, p. 050 365 4664. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.2.2017 mennessä Personnel Groupin internet-sivuilta löytyvän hakulomakkeen kautta.