TAPAHTUMAT

Järjestämme koulutuksellisia tapahtumia eri puolilla maata. Tapahtumamme ovat pääsääntöisesti maksuttomia, mutta joissakin vaaditaan ennakkoilmoittautumista; lue kunkin tapahtuman tiedoista ohjeet ilmoittautumiseen.

Tuija Järvinen (vas.) ja Päivi Tiittula saivat kunniamerkit Vallin liittokokouksessa Lahdessa 16.11.2019.
Kuvassa vas. Saija Toropainen, Virpi Dufva, Hanna-Leena Ojalainen ja Susanna Huovinen.
Lahden lähimmäispalvelun räppäävät seniorikuorolaiset "Räpätit" esiintyivät Vallin Hyvä Elämä -seminaarin jälkeen.

Osallisuus kuuluu kaikille – neljä näkökulmaa sen varmistamiseksi, että kaikki ovat mukana huomennakin VALLIn ja Ikäinstituutin yhteinen koordinaatiohanke, Elämänote, on yksi webinaarin järjestäjistä. Tutustu webinaarin ohjelmaan ja puheenvuorojen pitäjiin sekä ilmoittadu pikaisesti mukaan Elämänote-koordinaation sivustolla, pääset sinne tästä.

Osallisuus kuuluu kaikille -verkkoseminaari maanantaina 8.2.2021! Arvokas-, Elämänote- ja Paikka auki -ohjelmat sekä THL:n Sokra-koordinaatiohanke tarjoavat neljä tuoretta näkökulmaa osallisuuden voimaan. Seminaari kokoaa yhteen ohjelmien ja niiden hankkeiden tuloksia ja ratkaisuja. Ohjelma ja ilmoittautuminen: https://www.ikainstituutti.fi/osallisuus/osallisuus-kuuluu-kaikille-webinaari-8-2/ Meneillään tärkeä webinaarisarja taloudellisesta kaltoinkohtelusta VALLIn jäsenjärjestöihin kuuluva Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry on valtakunnallinen kansalais- ja asiantuntijajärjestö, jonka

YLÖS