TAPAHTUMAT

Järjestämme koulutuksellisia tapahtumia eri puolilla maata. Tapahtumamme ovat pääsääntöisesti maksuttomia, mutta joissakin vaaditaan ennakkoilmoittautumista; lue kunkin tapahtuman tiedoista ohjeet ilmoittautumiseen.

Tuija Järvinen (vas.) ja Päivi Tiittula saivat kunniamerkit Vallin liittokokouksessa Lahdessa 16.11.2019.
Kuvassa vas. Saija Toropainen, Virpi Dufva, Hanna-Leena Ojalainen ja Susanna Huovinen.
Lahden lähimmäispalvelun räppäävät seniorikuorolaiset "Räpätit" esiintyivät Vallin Hyvä Elämä -seminaarin jälkeen.

TAPAAMINEN PERUTTU KORONAEPIDEMIAN VUOKSI Maakuntien sote-keskuksia rakennetaan nyt. Nyt rakennetaan yhteyksiä maakuntien sote-keskusten ja järjestöjen kesken – ja nyt on mahdollisuus vaikuttaa. Järjestöagentti Henna Hovi kertoo ajankohtaisen tilannekuvan Kymenlaaksosta. Yhdistystaustaisilla toimijoilla on erilaisia mahdollisuuksia työllistää osatyökykyisiä ja pitkäaikaistyöttömiä ihmisiä. Tuomas Valtonen Kouvolan Korttelikodeista kertoo eri mahdollisuuksista – tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan! aika: tiistai 24.3.2010

TAPAAMINEN PERUTTU KORONAEPIDEMIAN VUOKSI Omaishoitajaliitto ja VALLIn ikäteknologiakeskus järjestävät VALLIn Ikäteknologiaverkostolle suunnatun Teknologia omaishoitajan apuna -työpajan 31.3.2020 Helsingissä klo 12.00-15.30. Työpajassa etsitään keinoja, joilla omaishoitajat ja omaishoitotilanteessa olevat perheet löytäisivät tietoa omaa arkeaan helpottavasta teknologiasta ja saisivat tukea teknologian käyttöönoton harkintaan ja käyttöön. Lisäksi kartoitetaan osallistujien kokemuksia hyvistä käyntänteistä kotiin vietävään teknologiaan liittyen ja pyritään

VERKOSTOPÄIVÄ PERUTTU KORONAEPIDEMIAN VUOKSI aika: 23.4.2020 klo 9.00-15.30paikka: VALLI ry:n toimisto Hämeentie 58-60 A 52, Helsinkikenelle: Iloa Arkeen -pysäkkien® vastuuhenkilöille ja muille toiminnasta kiinnostuneille jäsenyhteisöissämmelisätiedot: kati.harkoma@valli.fiOhjelman suunnittelu vielä kesken, julkaisemme ohjelman ja avaamme ilmoittautumisen maaliskuussa. Pysäkkitoimijoille tulee erillinen kutsu verkostopäivään.

TAPAAMINEN PERUTTU KORONAEPIDEMIAN VUOKSI Verkostomme kokoontuu jälleen ti 28.4.2020 klo 13-15 VALLIn toimistolla os. Hämeentie 58-60 A 52 Helsinki. Tapaamisen teema vahvistuu myöhemmin, seuraa verkkosivujamme tai liity mukaan sähköpostilistalle sari.vapaavuori@valli.fi niin saat tiedot sähköpostiisi.

8.5.2020 Etsivän vanhustyön verkoston koulutuspäivä

Paikka: Helsinki, Vallin toimisto os. Hämeentie 58-60 A 52

Ohjelma kerrotaan lähempänä tapahtumaa.

28.8.2020 Etsivän vanhustyön verkoston koulutuspäivä

Paikka: Helsinki, Vallin toimisto os. Hämentie 58-60 A 52

Ohjelma kerrotaan lähempänä tapahtumaa.

13.11.2020 Etsivän vanhustyön verkoston koulutuspäivä

Paikka: Helsinki, Vallin toimisto os. Hämeentie 58-60 A 52

Ohjelma kerrotaan lähempää tapahtumaa.

YLÖS