SAAVUTETTAVUUS

Saavutettavuusseloste

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry :n saavutettavuusseloste on laadittu 9.1.2020

Uusitut verkkosivut www.valli.fi on julkaistu 9.1.2020, ja niiden toteuttamisesta vastaa Zeroten Oy. Teemme jatkuvasti töitä tämän sivuston saavutettavuuden parantamiseksi.

Sivusto on rakennettu saavutettavuusvaatimusten mukaisesti (AA).  Ennen saavutettavuuden arviointia oletuksena on se, että sivusto vastaa saavutettavuuden vaatimuksia, mutta jossain linkitetyissä videoissa saattaa olla puutteita tekstityksen osalta.

Digipalvelun saavutettavuuden arviointi tehdään tammikuussa 2020,  ja siitä tulee tieto heti näille sivuille.

Löydät lisätietoa saavutettavuudesta valvontaviranomaisen eli Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivuilta www.saavutettavuusvaatimukset.fi

Saavutettavuuspalaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille, teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi! Voit antaa meille palautetta palautelomakkeella tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@valli.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. 
Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000 

YLÖS