Avoimet työpaikat

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry on vuonna 1953 perustettu valtakunnallinen vanhusalan kehittäjä ja asiantuntija. Teemme työtä paremman vanhuuden puolesta yhdessä eri puolella Suomea olevien noin 70 jäsenyhteisömme kanssa. Tuomme kuuluviin järjestölähtöisen vanhustyön ja vanhojen ihmisten äänen.

Vanhustyön Trainee on VALLI ry:n valtakunnallinen toimintamuoto, joka yhdistää nuoret ja vanhat ihmiset ja kehittää sukupolviälykästä työelämää. Trainee-toimintaa on kehitetty VALLIssa jo vuodesta 2013 alkaen. Toiminnassa nuoret saavat positiivisen ja turvallisen työelämäkokemuksen vanhusten parissa, ja heidän työelämäpolkunsa selkiytyvät. Lisätietoja www.valli.fi

Etsimme työyhteisöömme

SUUNNITTELIJAA

Toimit Vanhustyön Traineessa suunnittelijana yhdessä vastaavan suunnittelijan kanssa. Työtehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö nuorten, alueellisten palveluverkostojen ja TE-palveluiden, nuorten parissa toimivien alan ammattilaisten, VALLIn jäsenyhteisöjen ja muiden vanhusalan toimijoiden kanssa. Olet osa VALLIn monipuolista asiantuntijayhteisöä.

Tehtäväsi ytimessä on nuorten työelämävalmiuksien ja työelämäpolkujen tukeminen ja kehittäminen työelämän ja opintojen ulkopuolella olevien nuorten parissa. Työtehtäväsi painotus on toiminnan keskeisessä työmuodossa eli ryhmätoiminnassa.
Trainee-toiminnassa mukana olevat nuoret tarvitsevat opiskelu- ja työelämäpolkujen rinnalla usein myös muuta yksilöllisempää tukea. Tehtävässä tarvitaan nuorten tilanteen monimuotoista ymmärtämistä ja eri palveluverkostojen tuntemusta.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työelämäosallisuuden rakentamisen ja vahvistamisen erinomaista osaamista, kokemusta kohderyhmän kanssa työskentelystä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä halua ja kykyä kehittää toimintaa. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä, innostavaa ja innovatiivista työotetta, myös ennakkoluulottomutta ja rohkeutta.

Työn aloitus mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävistä antaa VALLIn toiminnanjohtaja Virpi Dufva, torstaina 8.4.21 klo 14–15.30 ja tiistaina 13.4.21 klo 14–17, p. 050 365 4664.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera 15.4.2021 mennessä osoitteeseen rekry@valli.fi.

YLÖS