Avoimet työpaikat

Etsimme työyhteisöömme uutta avainhenkilöä.

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ

Vastaat uusien hankkeiden hakemisesta ja koordinoinnista sekä viestinnän koordinoinnista ja toimit työntekijöiden lähiesihenkilönä. Lisäksi työhösi kuuluu suunnittelua ja kirjoittamista edellyttäviä hallintoon ja talouteen liittyviä tehtäviä sekä yhteistyötä jäsenyhteisöjen toimijoiden kanssa. Olet johtoryhmän jäsen ja tarvittaessa toimit toiminnanjohtajan sijaisena.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, työkokemusta esihenkilötehtävistä, vahvaa viestinnän ja kehittämisen osaamista ja järjestötoiminnan tuntemusta. Lisäksi eduksi katsotaan varainhankinnan osaaminen ja hyvä englannin kielen taito.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus mahdollisimman pian.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään torstaina 23.2. ja perjantaina 24.2.

Lisätietoja tehtävästä antavat valinnassa avustava konsultti Kari Sorvari, p. 0500 462 550 sekä toiminnanjohtaja Virpi Dufva, puhelut keskiviikkona 15.2. klo 16–18 ja torstaina 16.2. klo 16–18, p. 050 365 4664.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian tai viimeistään sunnuntaina 19.2. klo 18.00 mennessä osoitteeseen: rekry@valli.fi

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry on vuonna 1953 perustettu valtakunnallinen vanhusalan kehittäjä- ja asiantuntijajärjestö. Teemme työtä paremman vanhuuden puolesta yhdessä eri puolella Suomea olevien 61 jäsenyhteisömme kanssa. Tuomme kuuluviin järjestölähtöisen vanhustyön ja vanhojen ihmisten äänen.

TOP