Valli tukee jäseniään monin eri tavoin

  • Teemme työtä paremman vanhuuden puolesta yhdessä jäsenyhteisöjemme kanssa.
  • Viemme jäsenyhteisöjemme viestejä päätöksentekijöille.
  • Tarjoamme ajantasaista tietoa vanhustyön kentästä.
  • Autamme verkostoitumaan ja vaihtamaan tietoa muiden alan toimijoiden kanssa.
  • Järjestämme seminaareja tapahtumia sekä opintomatkoja ajankohtaisista aiheista.
  • Kerromme jäsenistön uutisista uutiskirjeessä.

Tarvitsetko lisää tietoa, tukea, osaamista tai verkostoja?

VERKOSTOJA: tapaamiset, foorumit

Toiminnanjohtajatreffit ovat yhteisiä tapaamisia jäsenjärjestöjemme toiminnanjohtajille ja -vetäjille. Järjestämme tapaamisia noin neljä kertaa vuodessa. Lisätietoja toiminnanjohtaja Virpi Dufvalta.

Etsivän vanhustyön verkostokeskus kokoaa etsivän vanhustyön tekijöitä yhteen. Kehitämme yhdessä työkaluja, teemme töitä työpajoissa ja tapaamme omilla keskustelufoorumeillamme. Lue lisää toiminnasta ja ilmoitttaudu mukaan!

Järjestöjen digiverkosto on digitalisaatioon ja teknologiaan liittyvän tiedon ja osaamisen jakamisen paikka. Järjestämme tapaamisia säännöllisesti 4-6 kertaa vuodessa.  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Ikäteknologiaverkosto kokoaa yhteen ikäteknologian parissa työskenteleviä ihmisiä. Tarjoamme yhteisen foorumin, jossa voidaan verkostoitua ja löytää yhteistyömahdollisuuksia. Lue lisää toiminnasta ja ilmoitttaudu mukaan!

VALLI tukee Iloa Arkeen -pysäkkien® toimintaa järjestämällä vuosittain verkostopäivät, jossa pysäkkitoimintaa suunnittelevat ja toteuttavat henkilöt pääsevät verkostoitumaan ja kehittämään toimintaa yhdessä. Lue lisää Iloa Arkeen -pysäkeistä.

TIETOA: uutiset, julkaisut ja seminaarit

Vallin uutiskirjeessä julkaistaan juttuja myös jäsenjärjestöistä sekä jäsenten pikku-uutisia: lähetä jutut ja kuvat osoitteeseen info@valli.fi ja mainitse viestissäsi että se on tarkoitettu seuraavaan uutiskirjeeseen.  

Vallin julkaisuissa on mm. erilaisia oppaita, joita voi ladata sähköisenä tai tilata painettuja postimaksujen hinnalla henkilökunnan tai asiakkaiden käyttöön.

Valli järjestää erilaisia koulutuksia ja seminaareja, joihin jäsenyhteisöjen edustajat ovat aina tervetulleita!Seuraa ilmoitteluamme nettisivujemme etusivulla tai ajankohtaista -osiossa.

Suvi Hiltusen (2019) yamk -opinnäytetyössä tapaustutkitaan kahta VALLI ry:n jäsenyhteisöä. Tapaustutkimuksen tuloksena syntyi neljä vanhuspalveluita tuottavan järjestön organisaatio-identiteetin piirrettä. Lue lisää (pdf) Organisaatioidentiteetin lähteellä. Tapaustutkimus kahdesta järjestöpohjaisesta vanhuspalveluiden tuottajasta.

TOIMINTAA: kampanjat ja vuosittaiset tapahtumat

Isovanhempien päivää juhlitaan vuosittain lokakuun kolmantena lauantaina. Myös jäsenyhteisöissämme on järjestetty isovanhempien päivän tapahtumia ja tempauksia, joihin Vallista on saatu tarroja ja ilmapalloja jaettavaksi. 

Välittämisen päivä on etsivän vanhustyön tekijöiden erityinen kampanjapäivä: yhteistyötä on tehty myös jäsenyhteisöjen ja monien eri hankkeiden kanssa.

DigiAgeTalk -tapahtuma tuo vuosittain yhteen teknologiasta, digitalisaatiosta, tekoälystä ja eettisistä kysymyksistä kiinnostuneet. Jäsenyhteisöjemme jäseniä on ollut mukana vuosi vuodelta enemmän.

Päivä vapaaehtoisena -konsepti tarjoaa mahdollisuuden tutustua vapaaehtoistyöhön ikäihmisten parissa: tutustumiskäyntejä ja vierailuja tehdään mielellään Vallin jäsenyhteisöihin.

Minä luen sinulle -kampanjassa maahanmuuttajat lukevat ikäihmisille ääneen selkokielisiä tekstejä mm. jäsenyhteisöissämme. Kampanjaan pääsee mukaan ilmoittautumalla, lisätietoja linkin takaa. 

TUKEA, NEUVOJA, APUA: ota meihin yhteyttä

Autamme jäseniämme toiminnan kehittämisessä, tuemme tekijöitä, teemme toimintaa näkyväksi ja kerromme toiminnasta muillekin. Ota meihin yhteyttä niin mietitään, miten voimme auttaa.

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuksia hankesuunnitelmien sparraukseen ja toiminnan arviointiin.

Ikäteknologiakeskus tarjoaa tietoa ja tukea ikäteknologiatuotteisiin ja -palveluihin liittyvissä asioissa omien osaamisalueidemme puitteissa. Ota meihin yhteyttä.

Koordinoimme erilaisia kampanjoita ja tarjoamme niihin tukimateriaaleja, juhlapaketteja yms. Yhdessä tehden ja isommalla joukolla saamme kampanjoille ja niissä esiin tuomillemme asioille näkyvyyttä! 

TOP