Hyvinvointiala HALI ry:n puheenjohtajistossa edelleen vanhusjärjestöjen ääni

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry:n toiminnanjohtaja Virpi Dufva nimettiin toistamiseen uuden nimen saaneen Hyvinvointiala HALI ry:n puheenjohtajistoon. Dufva valittiin varapuheenjohtajaksi ensimmäistä kertaa vuodelle 2018 ja nyt myös seuraavalle toimintavuodelle. Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ja sitä myöten vanhusjärjestökentän ääni on Dufvan myötä ollut edustettuna jo vuosia HALIa edeltäneen Sosiaalialan Työnantajat ry:n hallituksessa. 

Hyvinvointiala HALI ry edustaa yksityistä sosiaali- ja terveysalaa sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavia yrityksiä ja järjestöjä. Se neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset. HALI valvoo jäsentensä yhteisiä etuja ja neuvoo työoikeudellisissa ja elinkeinopolitiikan kysymyksissä. HALIn 1500 jäsentä työllistävät 85 000 sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen ammattilaista.

”Yksityinen hyvinvointiala kehittyy vauhdilla. Perinteisiä raja-aitoja rikotaan, sillä yksityisellä tuotettavien uusien innovaation ja mahdollisuuksien hyödyntäminen koko yhteiskunnan hyväksi on kaikkien etu”, toteaa HALIn toimitusjohtaja Ulla-Maija Rajakangas

Valli ry:n lisäksi HALIn hallituksessa vaikuttavat vuonna 2019 Terveystalo, Mehiläinen oy, Pihlajalinna Oyj, Esperi Oy, Helsingin diakonissalaitoksen säätiö, Oral Oy, Attendo Oy, Vates-säätiö, Pilke päiväkodit Oy, Medgroup Oy sekä Neuroliitto.

Lue lisää HALIn 23.10. julkaistusta tiedotteesta.