Ikäteknologia ikääntyneiden kotona asumisen tukemisessa -seminaari

Ympäristöministeriön Ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelma 2013-2017 järjestää yhteistyössä liikenne- ja viestintäministeriön, Tekesin ja Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli Ry:n Ikäteknologiakeskuksen kanssa:

Ikäteknologia ikääntyneiden kotona asumisen tukemisessa -seminaarin


Aika: 9.3.2017 klo 9.30-15.30
Paikka: Finlandia-talo, Helsinki-sali, Helsinki
Seminaarin teemoina ovat ikäteknologia kodissa ja ikääntynyt teknologian käyttäjänä – mistä tukea ja ohjausta? Seminaarin teemoja ovat myös ikäteknologian toimivuuden edellytykset, ikäteknologian käytön oppiminen ja sen ohjaus sekä eettiset kysymykset ikäteknologiassa.
Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisia uutisia siitä, millaisia ratkaisuja ikäteknologia voi tarjota ikääntyneiden kotona asumisen tueksi. Seminaarissa esitellään mm. ikääntyneiden kotona asumista tukevia kansainvälisiä älyteknologiaratkaisuja kartoittaneen -selvityksen tuloksia.  
Seminaari on tarkoitettu ikääntyneille ja heidän läheisilleen, kuntien vanhusneuvostoille, järjestöille, kuntien asunto- ja teknisen toimen ja sosiaali- ja terveystoimen johdolle ja asiantuntijoille ja ikääntyneiden asumisen ja ikäteknologian kehittäjille ja asiantuntijoille.
Seminaari on osallistujille maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista. Seminaaripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmistathan osallistumisesi ilmoittautumalla ystävällisesti 28.2.2017 mennessä.