Järjestöjen digiverkoston tapaaminen Vallissa 23.10.

Järjestökentän vuoropuhelulle, digitalisaatioon ja teknologiaan liittyvän tiedon ja osaamisen jakamiselle ja yhteiselle kehittämiselle on olemassa hyvin toimiva foorumi – järjestöjen digiverkosto! Koordinoimme sitä STEAn valtuuttamana.

Syksyn ensimmäinen kokous pidetään Vallissa os. Hämeentie 58-60 A 52 Helsinki
tiistaina 23.10.2018 klo 13.00-15.30

Tapaamisen kattoteemana on meitä kaikkia vahvasti koskettava maakunnallisuus & digitaalisuus. On tärkeää kuulla siitä, missä ja miten digitalisaatioon liittyvissä teemoissa ja ratkaisuissa mennään.  Olemme pyytäneet kokoukseen alustuksen Uusimaa2019 -hankkeesta. 

Yhteisen työskentelymme yhtenä tavoitteena on myös saada aineksia, jotta voimme yhdessä rakentaa esteettömyyteen ja saavutettavuuteen liittyvän järjestöjen digiverkoston tilaisuuden vanhus- ja vammaisjärjestöjen näkökulmasta heti alkuvuoteen 2019. Olemme valmistelleet tulevaa kokoustamme joidenkin vammaisjärjestöjen edustajien sekä Kumajan eli Uudenmaan sosiaali- ja terveysjärjestöjen kumppanuusverkoston kanssa. 

Tule mukaan, kuulemaan, vaikuttamaan – kehittämään yhdessä ja varmistamaan se, että järjestöjen ääni kuuluu. Kaffetta ja jotain suussa sulavaa tarjolla!

Ilmoittautuminen ja mahdolliset kysymykset: sari.vapaavuori@valli.fi