Karoliina on etsivän vanhustyön verkostokeskuksen uusi suunnittelija

Karoliina Randelin
Karoliina Randelin

Olen Karoliina Randelin, Vallin etsivän vanhustyön verkostokeskuksen uusi suunnittelija. Aloitin Vallissa 14. maaliskuuta Päivi Tiittulan työparina. Keskityn työssäni varsinkin viestintään, etenkin sosiaalinen media ja kirjoittaminen ovat sydäntäni lähellä. 

Olen taustaltani valtiotieteiden maisteri. Pääaineeni oli sosiologia ja sivuaineeni viestintä. Yhteiskuntatieteellinen taustani vaikuttaa siihen, että haluan työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa ja etsivä vanhustyö jos mikä tuntuu erittäin tärkeältä ja ajankohtaiselta. Into paremman vanhuuden puolesta työskentelyyn taas kumpuaa muun muassa aiemmasta työhistoriastani: olen työskennellyt kotihoidon kauppapalvelussa, jossa keräsin ja kuljetin kotihoidon asiakkaille heidän tilaamansa kauppatavarat.

Nyt minua innostaa päästä yhdistämään nämä kaikki kiinnostuksen kohteeni yhdessä suuren intohimoni, viestinnän, kanssa. Olen iloinen siitä, miten monipuolista osaamista työkavereillani onkaan. Toivottavasti edes murto-osa siitä tiedon ylenpalttisuudesta tarttuisi minuun!