Kiinnostaako etsivä vanhustyö? Anna yhteystietosi, pysyt kartalla!

Vallissa on kesällä aloittanut toimintansa uusi Etsivän vanhustyön verkostokeskus. Keskus tukee etsivän vanhustyön tekijöitä ja kehittäjiä neuvomalla ja vinkkaamalla, kokoamalla uusinta tietoa, materiaalia ja työmenetelmiä, tukemalla kokemusten vaihtoa sekä vahvistamalla verkostoja.  

Tavoitteena on tuoda yhteen kaikki etsivää vanhustyötä tekevät ihmiset ja organisaatiot. Haluamme olla innostava vertaiskehittämisen yhteisö, jossa etsivää työtä viedään eteenpäin yhteisvoimin. Olethan siis mukana!

Työtä vetää suunnittelija Päivi Tiittula, joka aloitti työt Vallissa kesäkuun alussa.  

Päivillä on pitkä kokemus vanhustyöstä. Hän on aiemmin työskennellyt erilaisissa alan kehittämisprojekteissa ja toiminnanjohtajana Käpyrinne ry:ssä.

Päivi on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi sosiaaligerontologian koulutusohjelmasta ja lisäksi opiskellut monitieteistä gerontologiaa, johtamista, palvelumuotoilua ja hyvinvointipalvelujen liiketoimintaa.

Uuden verkostokeskuksen suunnittelijan tehtävässä Päiviä houkutti valtakunnallinen vanhustyön kehittäminen, verkostoituminen sekä asiantuntijaorganisaatiossa toimiminen.  ”On hienoa olla mukana työssä, jossa rakennetaan yhdistysten ja yhteistyötahojen kanssa toiminta-  ja tukiverkostoja. Niiden kautta edistämme konkreettisesti vanhojen ihmisten osallistumista, toimijuutta ja onnistunutta vanhenemista ”, Päivi sanoo. 

Jos teet tai olet kiinnostunut tekemään etsivää vanhustyötä tai tunnet sitä tekeviä, lähetäthän yhteystietosi Päiville! Pidämme sinut kartalla ja kutsumme mukaan yhteisen tekemisen äärelle verkossa, somessa ja livenä. 

Voit olla yhteydessä Päiviin myös kaikkien etsivään vanhustyöhön ja verkostoitumiseen liittyvien ajatusten, ideoiden tai kehittämistarpeiden tiimoilta.  

Ota yhteys / lähetä yhteystietosi:
Päivi Tiittula
paivi.tiittula@valli.fi
050-4085088