Sari Vapaavuori Ikäteknologiakeskuksen kehittämispäälliköksi

Sari Vapaavuori

Olen Sari Vapaavuori, Vallin Ikäteknologiakeskuksen uusi kehittämispäällikkö. Aloitin työt 15.8. eli vielä on kuherruskuukausi menossa, ja ihmettelen, kyselen ja opin. 

Siirryin tänne Valliin HelsinkiMission apulaistoiminnanjohtajan tehtävistä. Järjestö tunnetaan innovatiivisesta ja tuloksellisesta työstään erityisesti vanhusten parissa, ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.  Ikäihmisten äänen kuuluminen yhteiskunnassa, hyvän ja toimivan arjen ja yhteiskunnan palveluiden käyttämisen mahdollistaminen olivat keskeisiä osa-alueita työssäni. Vastasin järjestön operatiivisesta johtamisesta, viestinnästä ja brändin rakentamisesta.  

Vallissa, sen jäsenjärjestöissä ja erilaisissa verkostoissa tehty upea työ ilahduttaa joka päivä.  Se myös hämmästyttää, kerrassaan huikeita juttuja!  On todella motivoivaa päästä tähän joukkoon mukaan.  Työskentelemään unelmahommassa – innostava ja haastava työ, kehittäminen,  uuden oppiminen ja oman asiantuntijuuden vahvistaminen. Minulle on tärkeää myös yhdessä tekeminen ja jakaminen.

On hienoa jatkaa työskentelyä kanssanne ikäihmisten hyvinvoinnin mahdollistamiseksi digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Vahvassa muutoksessa oleva toimintaympäristö on innostavaa, se haastaa ja tarjoaa mahdollisuuksia. Muutos ja mahdollisuuksien näkeminen ovat asioita, jotka saavat minut syttymään – suorastaan liekkeihin.

Ollaan siis yhteydessä!  
Sari 

sari.vapaavuori@valli.fi 
p. 0400 678858.