Taija aloittanut työt Vallin Yhdessä-toiminnan parissa

Kuvassa Taija Eskelinen

Taija Eskelinen on aloittanut elokuussa projektityöntekijänä Valli ry:ssä. Hän toimii Aili Korteniemen työparina Yhdessä-hankkeen parissa.  Hankkeessa maahanmuuttaja- ja vanhustoimijoita tuetaan yhteisen toiminnan aloittamisessa. Taijan työtehtäviin kuuluu muun muassa Päivä vapaaehtoisena- tapahtumien koordinoiminen ja vapaaehtoisuudesta kertovan materiaalin tuottaminen. Työtehtävien lisäksi hän tekee opintoihinsa kuuluvan opinnäytetyön hankkeeseen. 

Taija opiskelee viimeistä vuotta yhteisöpedagogiksi (AMK) Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Ennen työllistymistä järjestöön Taija suoritti harjoittelujakson Valli:ssa.  Koska vanhusten kanssa työskenteleminen kiinnostaa häntä, on hän suorittanut avoimen ammattikorkeakoulun kautta vanhustyön kursseja. Käytännön kokemusta vanhustyöstä on kertynyt henkilökohtaisena avustajana.

”Olen hyvin iloinen ja otettu siitä, että harjoittelun kautta aukesi väylä työhön. Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitossa saan tehdä työtä, jossa yhdistyy mielenkiintoni sekä järjestössä että vanhusten kanssa työskentelyyn”, hän toteaa.


Taijan tavoitat puhelimitse numerosta 050 478 4499 ja sähköpostilla taija.eskelinen@valli.fi