Tule tapaamaan meitä Kuntamarkkinoille!

Oletko kiinnostunut ikäihmisten hyvinvoinnin edistämisestä? Oletko miettimässä, miten tehdä etsivää vanhustyötä?

Onko kunnassasi yhteisöllisiä kohtaamispaikkoja ikäihmisille?

Oletko kiinnostunut monikulttuurisen ja selkokielisen vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä?

Me tuemme niitä, jotka edistävät vanhojen ihmisten hyvinvointia. Katsotaan, mitä voimme tehdä yhdessä. Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan, kuinka yhdessä voimme vahvistaa ja tukea ikäihmisten toimintakykyä, terveyttä ja hyvinvointia sekä osallisuutta yhteiskunnassa.

Tule mukaan verkostoihimme. Teemme kehittämistyötä yhdessä jäsenistömme kanssa ja etsimme aktiivisesti uusia kumppanuuksia. Olemme vanhusalan kehittäjä, asiantuntija ja vaikuttaja, joka edistää ja tukee ikäihmisten hyvää arkea yhdessä lähes 70:n jäsenjärjestönsä kanssa.  Vallin kehittämishankkeissa tehdään valtakunnallista ja alueellista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, kehitetään uudenalaisia toimintatapoja ja tuotetaan materiaalia etsivään vanhustyöhön, monikulttuuriseen vanhustyöhön ja Iloa Arkeen-pysäkeille. Vanhustyö Traineessa lisätään nuorten kiinnostusta vanhustyötä kohtaan ja kannustetaan vanhustyön työnantajia rekrytoimaan nuoria työntekijöitä. Vallin Ikäteknologiakeskus kokoaa yhteen ja välittää ikäteknologiaan liittyvää tietoa ja kokemuksia sekä vaikuttaa siihen, että iäkkäiden käyttäjien tarpeet huomioidaan teknologian kehitystyössä ja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Valli on mukana Kuntamarkkinoilla 13. – 14.9.2017 Helsingin Kuntatalolla. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan, löydät meidät K-kerroksesta, SOSTE ry:n yhteisosastolta A6

Ohjelma ja lisätiedot Kuntamarkkinoista http://kuntamarkkinat.fi/

 @Valli_ry #Kuntamarkkinat