Tutustu arkeen apua ja iloa tuovaan teknologiaan

DigiAgeTalkin yhteydessä on aina mahdollisuus tutustua teknologiaan ja uusiin ratkaisuihin! Tällä kertaa kiinnostaviin ratkaisuihin voi tutustua etukäteen tällä näytteilleasettajasivustolla.

Lisäksi kaikki näytteilleasettajat kertovat yksityiskohtaisemmin tuotteistaan keskiviikkona 11.11. klo 13 Zoomissa, tässä linkki

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/91641873308?pwd=YVo1ZDJ4dGUwMjJkZFJnNTVteFJWQT09

Meeting ID: 916 4187 3308
Passcode: 567212

Lisätietoja saat laittamalla viestiä tai soittamalla Kaisa Huuhtaselle, kaisa.huuhtanen@valli.fi tai puhelin 040 5115976.

Smart Care™

Tarjoamme ikäihmisille mahdollisuuden asua itsenäisesti kotona sekä annamme mielenrauhaa läheisille ja hoitajille.

https://www.addsecure.fi/smart-care-mo-start-page/

DOSE CONTROL

Dose Control kehittää ja valmistaa kotimaisia tuotteita, jotka helpottavat kotona asumisen arkea.  Tarjoamme muistitukea ja turvaa Älydosetin ja Älyturvan avulla. Asiakas voi itse valita ja päättää mitä tarvitsee. Yksi alusta, monta toimintoa; lääkemuistutus, turvaranneke, ovivahti, vesivahinkovahti, palovaroitin ja liiketunnistin. 

Mikä parasta, alustan käyttöönotto on helposti opittavissa. 


Yhteystiedot:     
https://www.dosecontrol.fi/

Hilkka Pentsinen, Dose Control Team

Tel. +358 40 3558299

Evondos

Evondos on lääkeannostelupalvelu, joka mahdollistaa itsenäisen elämän kotona. Evondos-lääkeannostelurobotti ja sen etähoitojärjestelmä varmistavat lääkehoidon turvallisen ja oikea-aikaisen toteutumisen. Aina oikea lääke, oikeaan aikaan ja oikeana annoksena. Evondos-palvelu on käytössä laajasti ympäri Suomen, yli 100 kunnalla ja kaupungilla aina Hangosta Sodankylään asti ja lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Palvelumme kautta on jaettu jo yli 6 miljoonaa lääkepussia turvallisesti ja yli 11.000 lääkepussia jaetaan joka ikinen päivä. Lääkeannostelurobotit valmistetaan omassa tuotantolaitoksessamme Salossa ja Evondos-palvelulla on korkeasta kotimaisuusasteesta kertova avainlipputunnus.

https://evondos.fi

Haltija

Haltija Group Oy tarjoaa tekniset ratkaisut ikäihmisten hyvinvointiin.  Se on suomalainen palveluyritys, jonka kattavasta valikoimasta löytyvät apuvälineet, hoitotarvikkeet, proteesit, ortoosit ja tukituotteet niin terveydenhuollon ammattilaisten, yritysten kuin kuluttaja-asiakkaidenkin tarpeisiin. Valmistamme myös korkealaatuisia suojatuotteita terveydenhuollon käyttöön. Valtakunnallisesti palveleva Haltijan huolto- ja vuokrauspalvelu mahdollistaa laitteiden turvallisen käytön  ja oikea-aikaisen saatavuuden. Tule kokeilemaan ja tutustumaan tuotteisiin tarkemmin webinaarin ajan esittelysivuilla

Ari Pohjanmaa, +358 40 5600633
HALTIJA, Koivuhaantie 2-4D, 01510  Vantaa, Finland
orders@haltija.fi

Medeka

Virtuaalinen Reitti-ohjelmisto poistaa kuntoutuksesta ja kuntoilusta tylsyyden. Näytöllä pyörivät aidot reitit ja niitä kierretään virtuaalisesti millä tahansa olemassa olevalla sisäharjoittelulaitteella (kuntopyörä, kävelymatto, polkulaite yms.). Nopeus asetetaan oman halun tai toimintakyvyn mukaiseksi - ja sitten liikkumaan.

www.medeka.fi

Ravistamo / Muona

MUONA on ikääntyneiden ravitsemushoidon seuraava askel. Helppokäyttöinen digitaalinen työkalu mahdollistaa huomattavasti aiempaa tarkemman ravitsemustilan seurannan hoivapalveluissa ja helpottaa hoitajien arkea. Laadukas ravitsemushoito edistää iäkkäiden hyvinvointia ja toimintakykyä.
MUONA on ravitsemusasiantuntijoiden ja palveluasumisen hoitajien yhteistyössä kehittämä terveydenhuollon ohjelmisto, joka julkaistaan alkuvuodesta 2021.
MUONAn taustalla on ravitsemusasiantuntijatalo Ravistamo Oy. Ravistamon nettisivut löydät osoitteesta www.ravistamo.fi. MUONAn omat nettisivut ovat vielä kehitteillä.

Ota yhteyttä kati@ravistamo.fi, niin kerromme lisää!

Viudetta

Viudetta on bidee tuotteiden asiantuntija, jolla on yli viidentoista vuoden kokemus pesevien ja kuivaavien bideiden toimittamisesta. Viudetan apuvälineeksi kehitetty malli voidaan asentaa kaikkiin olemassaoleviin wc-istuimiin ja siihen saa kohderyhmälle tärkeitä lisävarusteita kuten korokerenkaita, käsinojat, ohjelmoitava käynnistysnappi jne. Elektronisen bideen avulla suoritettu vesipesu korvaa wc-paperin ja mahdollistaa omatoimisen wc-asioinnin kaikille.

www.viudetta.fi
puh: 0400707283

Vivago

Turvallisuuden ja hyvinvoinnin ratkaisut ennakoivaan hoitoon.
Vivago on suomalainen yritys, joka tarjoaa älykkäitä turvallisuuden ja hyvinvoinnin ratkaisuja ennakoivaan hoitoon. Reaaliaikainen analyysi asiakkaiden terveydentilasta ja hyvinvoinnista mahdollistaa ennaltaehkäisevät toimenpiteet, automaattiset hälytykset ja asiakaslähtöisemmän hoidon. Vivago yhdistää älykkään hoitajakutsujärjestelmän ja turvapuhelimen.

Vooler

Vooler on turvallinen, helppo ja nopea tapa palvella asiakkaita video- ja äänipuheluilla. Lisätietoja www.vooler.fi.

DigiAgeTalk2020 -tapahtuman ajan voit vierailla suoraan sivustollamme oheisesta linkistä klikkaamalla. Tule kokeilemaan ja tutustumaan tuotteisiin tarkemmin webinaarin ajan esittelysivuillamme.

Yetitablet

Yetitablet on ikäihmisille, kuntoutujille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Se on auttanut muun muassa ikäihmisiä, joilla ei ole ollut aikaisemmin mahdollisuutta tutuimpiin internetpalveluihin kuten yhteydenpitoon, tiedonhankintaan tai viihteeseen.

Yetitabletin suuri näyttö tekee siitä ainoan ja parhaan vaihtoehdon heikkonäköisille ja liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lisäksi sen koko mahdollistaa uudenlaisia ryhmätoimintoja, jotka olivat aikaisemmin mahdottomia. Asiakkaamme ovat kertoneet ikäihmisten kärsineen vähemmän dementian oireista Yetitabletin käytön ansiosta. Tule kokeilemaan ja tutustumaan tuotteisiin tarkemmin webinaarin ajan esittelysivuilla.

 

TOP