Uusinta tietoa tarjolla! Arjen älykkäät välineet. Opas ikääntyneiden kotona asumisen tueksi

Kaupoista löytyy vaikka minkä moisia teknisiä vempeleitä, mutta mistä kummasta tietäisi, mikä olisi itselle hyödyllinen? Ja osaisiko niitä edes käyttää?

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry:n Ikäteknologiakeskuksen uusi opas esittelee teknologisia tuotteita, joista voi saada apua ja tukea jokapäiväisiin toimiin. Tuotteet on pyritty valitsemaan niin, että niiden hankinta, käyttöönotto ja käyttäminen on helppoa. Opas on tarkoitettu sekä ikäihmisille, heidän omaisilleen, että heidän parissaan toimiville ammattilaisille.

Oppaassa esitellyt tuotteet ovat esimerkkejä tuoteryhmistä ja esittelyn lopussa on maininta muista vastaavista tuotteista. Annetut hakusanat helpottavat vastaavien tuotteiden sekä hankintapaikkojen löytämistä. Tiedot on koottu vuodenvaihteessa 2016-2017. Opas sisältää lisäksi kattavan vinkkilistan paikoista ja lähteistä, joista kotona asumista tukevasta teknologiasta voi saada lisää tieota.

Oppaan voi ladata PDF:n Vallin Ikäteknologiakeskuksen sivuilta https://www.valli.fi/tyomuotomme/ikateknologiakeskus/ tai tilata painettuna: eija.uuksulainen(at)valli.fi tai puh. 050 330 5884. Yksittäiskappaleet maksutta.