Valli hakee toimistosihteeriä

Haemme nyt oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä 

Toimistosihteeriä

Työskentelet pienen ja tiiviin työyhteisömme monitoimihenkilönä. Tehtäväkenttääsi kuuluvat monipuoliset toimisto- ja asiakaspalvelutehtävät sekä taloushallintoon liittyvät avustavat tehtävät, erilaisten rekisterien ylläpito, tilausten käsittely-, postitus- ja arkistointitehtävät, verkkosivujen päivitykseen osallistuminen, tilaisuuksien ja kokousten käytännön järjestelyt, toiminnanjohtajan ja muiden työyhteisön jäsenten avustaminen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Järjestötoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Odotamme lisäksi reipasta ja joustavaa toimintaotetta, organisointikykyä, tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, perehdyttämisen tehtäviin sekä osaavat ja mukavat työtoverit. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävistä antavat konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel, p. 0500 462 550 ja Vallin toiminnanjohtaja Virpi Dufva to 8.2. klo. 15 – 17 ja pe 9.2. klo. 14 – 16, p. 050 365 4664. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään keskiviikkona 14.2.2018 Personnel Groupin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry (Valli ry) on vuonna 1953 perustettu valtakunnallinen vanhustyötä tekevä asiantuntijajärjestö, jolla on noin 70 jäsenjärjestöä eri puolilla Suomea. Kehitämme vanhuspalveluja, järjestämme koulutusta ja konsultaatiota sekä toimimme jäsenjärjestöjemme edunvalvojana. Teemme työtä paremman vanhuuden puolesta. Lisätietoa Vallista: www.valli.fi