Vallin opintomatka Englantiin ja AAATE-kongressiin syyskuussa 2017

Nyt on tilaisuus tutustua apuvälineteknologian ja ikäteknologian uusimpiin trendeihin eri maissa sekä perehtyä siihen, millaista on vanhustenhuolto Englannissa. Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry järjestää yhdessä Oy Kon-Tiki Toursin kanssa vanhuspalvelualan opintomatkan Manchesterin ja Sheffieldin alueille syksyllä 2017. Matkan aikana vieraillaan ainakin kolmessa ikääntyneille hoivapalveluja tarjoavassa kohteessa. Vierailemme myös Age UK Sheffieldillä ja kuulemme mm. miten heillä vastataan ikääntyvän väestön palvelutarpeeseen.

Opintomatkan kuluessa on mahdollisuus osallistua eurooppalaiseen apuvälinealan AAATE2017-konferenssiin sekä sen työpajoihin. Konferenssin teemoina ovat mm. hoivarobotiikka, teknologian tarjoama apu ja erilaiset ratkaisut muistisairaan henkilön hoivassa sekä mielekkään arjen toteutumisessa. Konferenssi esittelee laajasti alaan liittyvää tutkimusta.

Edellinen Vallin opintomatka suuntautui Nizzaan syksyllä 2016. Vierailujen ohella myös monipuolinen verkostoituminen koettiin matkan tärkeäksi anniksi.

Aika: 11.–15.9.2017 Hinta: 1660 € / hlö, konferenssin maksut erikseen, ks. tarkemmat tiedot ja maksuehdot matkaohjelmasta

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset matkalle 24.5.2017 mennessä osoitteeseen lea.stenberg@valli.fi. Matka toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 12.

Lisätietoja: Lea Stenberg lea.stenberg@valli.fi tai 050 3235533