Vallin opintomatka Nizzaan ja geronteknologian konferenssiin

Aika:  27.9 – 1.10.2016

Paikka: Nizza, Ranska.

Sisältö: 
Opintomatka tarjoaa tilaisuuden osallistua maailmanlaajuiseen geronteknologian konferenssiin ja näin saada mahdollisuuden nähdä mitä teknologia tänään ja tulevaisuudessa tarjoaa ja voisi tarjota. Lisäksi matkan aikana tutustumme sekä ranskalaiseen palvelutaloon että hoivakotiin.

Kohderyhmä: 
Koulutus on tarkoitettu Vallin jäsenjärjestöille, muille asiantuntijoille sekä kunnallisille toimijoille.

Matkan hinta:1795 € / hlö, kun ryhmässä on vähintään 20 lähtijää. HUOM! ISG:n jäsenet saavat 50 euron alennuksen matkan hinnasta.                                      

Yhden hengen huoneen lisä:295 € / hlö(Ilman huonekaveria matkustavan tulee ottaa yhden hengen huone)

Ilmoittautuminen: 
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 26.2.2016 maksamalla varausmaksu 300€. (Nizzan hotellit ovat konferenssi ajankohtana melko täysiä, siksi aikainen ilmoittautuminen). Loppumaksu maksetaan 8.8.2016 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet varausmaksun maksamista varten.

HUOM: 
Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on vähintään 20.

Peruutusehdot: 
Osallistujan peruuttaessa matkansa laskutetaan peruutuspäivämäärään mennessä syntyneet matkakulut.        

Lisätietoja: 
Eija Uuksulainen, eija.uuksulainen@valli.fi ja Lea Stenberg, lea.stenberg@valli.fi 

OHJELMA

Matkaohjelma

1.    matkapäivä tiistai 27.9.92016
Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla josta Norwegianin suora lento Nizzaan kello 17.20 – 19.50.
Saapuminen Nizzaan, jossa paikallinen suomenkielinen opas ja tilausajobussi ryhmää vastassa. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen.

2.    matkapäivä keskiviikko 28.9.2016
Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähdetään hotellilta paikallisoppaan kanssa tilausbussikuljetuksella vierailulle Nizzan kaupungin kunnalliseen palvelutaloon, Logement Foyer Saint Jean d’Angély:n. Logement Foyer tarkoittaa kodin ja hoivakodin välimuotoa eli palvelutaloa, jossa asuvat pääasiallisesti itsenäisesti toimeentulevat, mutta ajoittaista apua sekä kollektiivisen asumismuodon tarjoamaa turvaa tarvitsevat ikääntyvät ihmiset. Saint Jean d’Angelyn palvelutalossa löytyy yksiöitä ja kaksioita yhteensä noin 70 asukkaalle, sekä tietysti lukuisia yhteisiä tiloja. Tarjolla on tarvittaessa erilaisia arkea helpottavat palveluita, joihin ei kuitenkaan kuulu sairaanhoitopalvelut. Vierailun jälkeen tilausbussikuljetus konferenssipaikalle.

Konferenssipäivä. ISG2016, World conference of The International Society for Gerontechnology. http://www.isg2016.org/ 

3.    matkapäivä torstai 29.9.2016
Aamiainen hotellissa. Konferenssipäivä. ISG2016.

4.    matkapäivä perjantai 30.9.2016
Aamiainen hotellissa. Konferenssipäivä. ISG2016, World conference of The International Society for Gerontechnology.

Iltapäivällä lähdetään konferenssipaikalta tilausbussilla paikallisoppaan kanssa tutustumiskäynnille Maison de Retraite Valrose-nimiseen Nizzan kaunpungin kunnalliseen hoivakotiin. Hoivakodin luokitus ”EHPAD” (Établissement d’Hébergement pour Personnes Âgées Dépendantes), tarkoittaa ympärivuorokautista hoitoa tarjoavaa hoivakotia itsenäisen toimintakyvyn menettäneille ikääntyneille henkilöille. Valrosen hoivakodissa on yhden ja kahden hengen huoneita yhteensä noin 50 henkilölle. Kattavien sairaanhoito- ja lääkäripalvelujen lisäksi tarjolla on runsaasti virikkeellisiä aktiviteettejä hoivakodin asukkaille. Tutustumiskäynnin jälkeen palataan tilausbussikuljetuksella hotellille.

Illalla kokoonnutaan ryhmän ja paikallisoppaan kanssa hotellin ala-aulassa, josta lähdetään kävellen yhteiselle illalliselle hotellin lähellä sijaitsevaan ravintolaan.

5.    matkapäivä lauantai 1.10.2016
Aamiainen hotellissa. Aamupäivä vapaata aikaa kaupunkiin tutustumiseen ja ostoksille. Hotellihuoneet pitää luovuttaa kello 12 mennessä, mutta laukut on mahdollista jättää hotellille säilytykseen lähtöhetkeen saakka.

Kello 13.30 kokoonnutaan ryhmän ja paikallisoppaan kanssa hotellin ala-aulassa yhteistä lounasta varten, joka nautitaan hotellin lähellä sijaitsevassa ravintolassa.

Lounaan jälkeen halukkailla on aikaa nauttia vielä kahvit, sillä hotellissa kokoonnutaan uudelleen vasta kello 16, jolloin myös haetaan laukut säilytyksestä.

Tilausbussikuljetus vie ryhmän hotellilta Nizzan lentokentälle, josta Norwegianin lento D8 Helsinkiin kello 18.35-23.00. 

Majoitus:
Hotel de Flore Nice Promenade **** (***+)

Hotel de Flore Nice Promenade sijaitsee erinomaisella paikalla Nizzan keskustassa, lähellä vanhaa kaupunginosaa sekä rantaa ja kuuluisaa rantabulevardia, Boulevard des Anglaisia. Aivan hotellin vieressä on tärkeimpien kauppojen reunoittama kävelykatualue ja lähiympäristöstä löytyy myös lukuisia baareja ja ravintoloita. Huoneet ovat huolellisesti sisutettu välimeren lämpimin värisävyin, ja klassista provence-tyyliä inspiraation lähteenä käyttäen. Viihtyisien huoneiden lisäksi hotellissa on myös rauhallinen ja viehättävä yksityinen sisäpiha.

Palvelu tässä neljän tähden (paikallisen luokituksen mukaan) hotellissa on erittäin ystävällistä, ja runsaan aamiaisen lisäksi hotellissa tarjotaan mukavana lisänä päivittäin kello 18-20 paikallisia viinejä ja pientä purtavaa.

http://www.hoteldeflore-nice.fr/

Hintaan sisältyy

 • Norwegianin suora lento Helsinki–Nizza–Helsinki lentoveroineen
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
 • hotelliaamiaiset
 • yhteinen illallinen perjantaina ja lounas lauantaina
 • konferenssin osallistumismaksu (HUOM! ISG:n jäsenet saavat 50 euron alennuksen matkan hinnasta)
 • hoivakotivierailut
 • edestakaiset kuljetukset lentoasema – hotelli – lentoasema suomenkielisen oppaan johdolla
 • suomenkielisen matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta

 • muut palvelut
 • yhden hengen huone
 • muut kuin yllä mainitut ruokailut
 • ruokajuomat

Hintaan ei lisätä toimitus- ja palvelumaksuja.

Peruutusehdot: 
Osallistujan peruuttaessa matkansa laskutetaan peruutuspäivämäärään mennessä syntyneet matkakulut.        

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hinnat perustuvat 23.12.2015 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Hinnat sisältävät verot.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja.