Vallissa on aloittanut uusi vastaava järjestösuunnittelija

Marja Vuorinen
Marja Vuorinen

Marja Vuorinen aloitti Vallissa 18. huhtikuuta 2016 vastaavan järjestösuunnittelijan tehtävissä. Marja vastaa ennen kaikkea jäsenjärjestöjen ja muiden kumppanien kanssa tehtävästä yhteistyöstä, erilaisista viestinnän tehtävistä sekä toimii toiminnanjohtajan varahenkilönä.

Marja on toiminut kutakuinkin koko työhistoriansa valtakunnallisissa keskusjärjestöissä, mm. SOSTE:a edeltäneen Sosiaali- ja terveysturvan keskusliiton järjestöpäällikkönä sekä Mielenterveyden keskusliitossa. Marja on peruskoulutukseltaan psykologi ja aiemmissa tehtävissä vastannut mm keskusjärjestön alueellisesta toiminnasta, kehittämistyöstä, hankkeista, koulutuksista ja monenlaisesta verkostotyöstä.

Valliin Marja tulee Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluista. ”Halusin saada kokemusta ja osaamista myös siitä, miltä sosiaali- ja terveyskenttä näyttää virkamiehen näkökulmasta ja mitkä ovat järjestöyhteistyön ja palvelujen tuottamisen haasteet kunnasta päin katsottuna”. Vallissa ollaankin iloisia siitä, että Marja tuo mukanaan monipuolista osaamista ja uusia näkökulmia.

Kaikkien järjestöjen toimintaympäristö on historiallisen isoissa muutoksissa. Yhdessä tekemistä tarvitaan aiempaakin enemmän. Jäsenjärjestöjen kanssa tärkeä tavoite on nyt vuorovaikutuksen lisääntyminen ja yhdessä tekeminen.  ”Haluan perehtyä jäsenjärjestöjen toimintoihin, tarpeisiin ja toiveisiin ja kehittää yhteydenpitoamme ja tukeamme jäsenistöön. Minua kiinnostaa ennen kaikkea, miten voimme palvella jäsenjärjestöjämme mahdollisimman hyvin. Tulen mieluusti myös käymään järjestöissä”, Marja toteaa.

Marjan tavoittaa puhelimella numerosta 050 309 3960 sekä sähköpostilla marja.vuorinen@valli.fi