Vanhustenviikko 7.-14.10.2018: Iloa toimeliaisuudesta

Vanhustyön keskusliiton v. 1972 käynnistämää Valtakunnallista Vanhustenviikkoa vietetään 7.-14.10. teemalla Iloa toimeliaisuudesta – Aktivitet ger glädje.  Kampanjalla kannustetaan eri yhteisöjä järjestämään tapahtumia Vanhustenviikolla ja kehittämään toimintaa ikääntyneiden ihmisten hyväksi. Vanhustyön keskusliitto on tuottanut toimijoille maksuttoman Vanhustenviikon julisteen ja teemalehden, josta voi poimia ideoita Vanhustenviikolle. Tapahtumia voi postata Facebookiin @Vanhustenviikko ja twiitata @VTKL10 #vanhustenviikko. Vanhustenviikon suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Vanhustenpäivän pääjuhlaa vietetään Kuopiossa sunnuntaina 7.10.

VTKL järjestää Vanhustenpäivän valtakunnallisen pääjuhlan ikääntyneille ihmisille 7.10.2018 Kuopiossa yhteistyössä Kuopion kaupungin, vanhusneuvoston ja muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Juhlaa voi seurata klo 13 alkaen suorana lähetyksenä Kuopion kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.kuopio.fi/vanhustenviikko. Myös Vanhustenpäivän Juhlamessu klo 10 on katsottavissa suorana Kuopion tuomiokirkosta osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi . 

Uudelta Yhdessä ilman ikärajaa -sivustolta ideoita Vanhustenviikon toteutukseen!

Vanhustenviikolla haluamme yhdessä Lastensuojelun Keskusliiton, Liikkuva koulu -ohjelman, Suomen Olympiakomitean Liikkujan polku -verkoston sekä Voimaa vanhuuteen -ohjelman kanssa edistää eri-ikäisten yhdessäoloa arjessa. Koska hyviä käytäntöjä eri-ikäisten yhdessäolosta löytyy jo paljon ympäri Suomea järjestöjen ja kuntien toteuttamina, tuomme niitä uudella sivustolla muillekin näkyväksi. Kurkkaa sisään sivustolle ja seuraa #ilmanikarajaa ja #Vanhustenviikko myös Twitterissä!