Vastauksia teknologiakysymyksiin!

Oletko koskaan miettinyt, voisiko tietokonepelien pelaaminen toimia kuntouttavasti ja mitä mieltä ikäihmiset ovat pelaamisesta. Tai oletko pohtinut käytetäänkö robotteja jo vanhustenhuollossa ja mitä ne tekevät? Vai oletko ehkä kaivannut tietoa siitä, millaisia tuotteita Suomessa on myynnissä esimerkiksi avunsaantiin ja turvallisuuteen liittyen?

Näihin ja moneen muuhun kysymykseen löydät vastauksen Vallin Ikäteknologiakeskuksen nettisivuilta. Nettisivuille on nyt kerätty lähes sata tutkimusta ja opinnäytetyötä viime vuosilta, joissa on monipuolisesti tarkasteltu ikääntymistä ja teknologiaa. Ikäteknologikeskuksen sivuille on myös kerätty kaikki tiedossa olevat ikäihmisille ja vanhuspalvelujen tuottajille Suomessa myytävistä teknologisista ratkaisuista. Näitä on muuten lähes 150! Lisäksi sivuilta löytyy tietoa muun muassa Ikäteknologiakeskuksen tapahtumista, ajankohtaisista asioista sekä muista ikäteknologiaprojketeista.

Tervetuloa siis sukeltamaan ikäteknologian moninaiseen maailmaan. Ja jos sivuilta jotain mielestäsi puuttuu, vinkkaathan meille siitä! www.ikäteknologiakeskus.fi