30.8.2022 Järjestöjen digiverkosto

Innostavaa syyskauden alkua! Järjestöjen digiverkosto kokoontuu sovitusti tiistaina 30.8.2022 kello 13-15. Tällä kertaa kokoonnumme hybridisti, eli voit tulla joko paikan päälle VALLIn toimistolle Helsingin Sörnäisiin (Hämeentie 58-60 A 52) tai liittyä mukaan Teamsilla. Katso ohjelman alta vielä tarkemmat ohjeet osallistumiseen.

Ohjelmassa meillä on keskustelevia ajankohtaiskatsauksia saavutettavuuden sekä Digitaalisen henkilöllisyyden teemoista

  • Tapaamisemme alustukset aloittaa asiakkuuspäällikkö ja Design for All –vaikuttaja Sami Virtanen esteettömyyden ja saavutettavuuden suunnittelu- ja konsultointiyritys Avaavasta
  • Pienen tauon jälkeen jatkamme Digi- ja väestötietoviraston Digitaalinen henkilöllisyyden kehitysprosessin merkeissä. Aiheesta alustamassa Marika Tähti, Arla Aalto ja Laura Järveläinen.
  • Tapaamisessa on tilaa pienille parin minuutin tietoiskuille, joten vinkkaa minulle etukäteen, jos haluat tiedottaa oman työkenttäsi ajankohtaisista asioista. Tämä on kätevä tapa etenkin nyt hybriditoteutuksessa, jossa läsnäolijat eivät välttämättä pääse seuraamaan chat -kentän keskusteluja.

Ohjeet osallistumiseen

  • Ilmoittaudu tapaamiseen suvi.hiltunen@valli.fi
  • Ilmoita samalla, osallistutko etänä vai livenä (ilmoita mahd. ruoka-aineallergiat/ erityisruokavalio, jos tulet paikan päälle).
  • Paikan päälle tulijoille on tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa kello 12.30 alkaen.
  • Etäosallistujat pääsevät liittymään mukaan seuraavasta linkistä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Voit välittää kutsua eteenpäin verkostoillesi ja kollegoillesi. Kivaa tavata pitkästä aikaa ja startata yhdessä syksy innostavien teemojen merkeissä! Onhan sinulla myös kalenterissasi syksyn toinen tapaamisaika, se on tiistaina 11.10. kello 13-15.