Matkaraportti ikäteknologian konferenssista on valmistunut

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry:n ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n edustajista koostunut matkaseurue osallistui lokakuussa 2022 kansainväliseen ikäteknologian konferenssiin (World Conference of Gerontechnology) Etelä-Korean Daegussa. Konferenssimatkasta on nyt julkaistu yhteinen matkaraportti.

Matkaraporttiin on koottu konferenssin puheenvuorojen sisältöjä, ja raportti antaa pienen katsauksen kymmeniä ja kymmeniä eri puheenvuoroja ja esitelmiä sisältäneestä konferenssiohjelmasta. Toivottavasti ikäteknologiasta sekä ikääntyvien ja vanhojen ihmisten digiosallisuudesta kiinnostuneet saavat ajantasaista tietoa näistä teemoista. 

Raportin ovat laatineet yhteistyössä matkalle osallistuneet VALLI ry:n ja THL:n edustajat. VALLIsta konferenssimatkalla oli mukana puheenjohtaja Hanna-Leena Ojalainen, toiminnanjohtaja Virpi Dufva sekä Ikäteknologiakeskuksen asiantuntijat Kaisa Huuhtanen ja Suvi Hiltunen. Matkaseurueessa oli mukana myös THL:n erikoistutkijat Heidi Anttila ja Minna Anttila.

Pääset tutustumaan matkaraporttiin (pdf) VALLIn verkkosivuilla: Matkaraportti ikäteknologian konferenssista 2022.