DigiAgeTalk -webinaari ti 10.11.2020 klo 12-15.30

DigiAgeTalk pidetään tänä vuonna webinaarina, ja tuttuun tapaan ohjelma liittyy kiinteästi teknologiaan, digitalisaatioon, robotiikkaan ja hoivateknologiaan. Ja esiin nousevat myös eettisiin kysymyksiin liittyvät asiat, sillä ne pohdituttavat meitä kaikkia. Webinaarissa nostamme esiin ikäihmisten äänen, kokemukset ja tarpeet. Julkaisemme myös pankkipalvelukyselymme uunituoreet tulokset. 

Tapahtuman sisältö on rakennettu siten, että mukana voi olla koko tapahtuman ajan tai juuri itseä kiinnostavan osuuden. Puheenvuorot ovat tiiviitä, napakoita ja osallistujilla on mahdollisuus osallistua, kysyä ja kommentoida, käydä dialogia.  Se onnistuu mainiosti etäyhteyksienkin kautta.

Tapahtuman monipuolinen sisältö kiinnostaa varmasti myös ikäihmisiä. Heitä on aina ollut  mukana todella paljon. Olisi hienoa jos saisimme teidät ja heidät isolla joukolla mukaan tänäkin vuonna! Onko sinun työyhteisölläsi mahdollisuus kutsua mukaan ikäihmisiä etäyhteyksien päähän? Ison screenin kautta on loistava mahdollisuus olla mukana ja vaikuttaa! Tervetuloa mukaan keskustelemaan siitä, mitä on hyvä ja arvokas elämä, ja miten teknologia voi tukea sitä.


Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan