Etsivän vanhustyön verkostokeskus täällä terve!


Eikö olekin pitkä nimi? No, toisaalta emme viitsineet lyhentää sitä EVVK:ksikaan, koska aihe, etsivä vanhustyö, kiinnostaa meitä kuitenkin  ihan työksi asti. Tervetuloa pidemmittä puheitta blogiimme! Olemme siis Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto Valli ry:n etsivän vanhustyön verkostokeskus ja tarkoituksenamme on tukea etsivän ja löytävän vanhustyön tekijöitä.
Haluamme auttaa etsivää vanhustyötä tekeviä ihmisiä vahvistamaan verkostojaan, koska niiden avulla löydettävät löytyvät helpommin. Haluamme myös tarjota alustan kokemusten jakamiseen ja vertaistueksi, jotta etsivät ja löytävät saisivat hyviä vinkkejä työhönsä ja toisaalta paikan, jossa kysyä neuvoja ja vertaiskehittää työtä yhdessä muiden kanssa. Facebookin ryhmä Etsivän vanhustyön tekijät ja kehittäjät on yksi paikka sitä varten.

Tämä lukemasi blogi on toinen. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, mikäli haluat kirjoittaa painotuoreeseen blogiimme! Se on yksi kanava myös omasta työstänne kertomiseen, joka sekin on hyvä tapa verkostoitua ja ennen kaikkea saada näkyvyyttä omalle työlle sekä koko etsivälle vanhustyölle ilmiönä. Tervetuloa myös lukemaan mielenkiintoisia postauksia eri etsivän työn aihealueista. Tämä blogi on myös muuta etsivää työtä, kuin etsivää vanhustyötä, tekeville tarkoitettu. Lähtekää siis mukaan seuraamaan kaikki etsivän työn tekijät & aiheesta kiinnostuneet!