Ikäteknologiakeskus selvittää ikäihmisten kokemuksia pankkipalveluista

VALLIn Ikäteknologiakeskus selvittää parhaillaan ikäihmisten kokemuksia ja tarpeita pankkipalveluihin liittyen.  Kysely on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille henkilöille. Kyselyyn vastaaminen ei kestä kauan.
Vastauksia käsitellään anonyymisti eikä raportissa voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia.

Vastaa kyselyyn klikkaamalla oheista linkkiä  https://link.webropolsurveys.com/S/DB10B2575B8342A5

Voit myös tulostaa kyselyn, täyttää sen käsin ja lähettää os. VALLI ry, Pankkipalvelukysely, Hämeentie 58-60 A 52, 00500 HELSINKI.
Tulostettava versio löytyy
suomenkielisenä täältä (pdf)
och samma på svenska (pdf)

Toivomme, että mahdollisimman monella ikäihmisellä on mahdollisuus vastata kyselyyn ja vaikuttaa siihen, että pankkipalveluiden kehittämisessä huomioidaan ikäihmisten tarpeet! Teimme vastaavan selvityksen vuonna 2018, ja saimme siihen liki 3000 vastausta eri puolilta Suomea.

Kaikilla pankeilla on ollut mahdollisuus olla mukana kyselyn valmistelussa. Kysely on avoinna syyskuun loppuun saakka. Selvitys valmistuu marraskuussa 2020.   Kyselyyn voi vastata myös paperilomakkeella (sis. postimaksu maksettu -vastauslähetys), ja kyselylomake on saatavilla myös ruotsinkielisenä.

Lisätiedot ja mahdollisten paperilomakkeiden tilaus:  Kehittämispäällikkö Sari Vapaavuori, sari.vapaavuori@valli.fi, puh. 0400 678858