10.4. Koulutus etsivän vanhustyön tekijöille – dialogiset ja kunnioittavat kohtaamistavat (Teams)

klo 13-15

Miten aidot, kunnioittavat kohtaamiset voivat auttaa purkamaan jumitilanteita sosiaali- ja terveysalalla?

Kouluttajana toimii Tom Erik Arnkil. Arnkil toimi tutkimusprofessorina THL:ssä kunnes jäi eläkkeelle 10 vuotta sitten. Hän tutki tiiminsä kanssa monenkeskeisiä kohtaamisia, joita totisesti syntyy sosiaali- ja terveysalalla ja laajemminkin, jos asiakkailla, potilailla, oppilailla tai muilla palvelun käyttäjillä on useampia tarpeita yhtä aikaa. Tämmöiset tilanteet menevät ikävä kyllä helposti jumiin, ja Arnkil kehittelikin kenttäväen kanssa kolmen vuosikymmenen aikana dialogisia, kunnioittavia kohtaamistapoja. Aito kuunteleminen on auttamistyössä aivan keskeistä, ja kuulluksi tuleminen. Käsittelemme tällaisia vuorovaikutustapoja 10. huhtikuuta, dialogissa, kuinkas muuten..

Arnkil käy keskustelua etsivän vanhustyön kehittäjien kanssa livenä. Mukana olevilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun tai halutessaan vain kuunnella. Koulutus on ilmainen ja avoin kaikille.

Huom. aiemmin ilmoitettu aihe ”neuroepätyypillisyys” siirtyy syksylle.

Etsivän vanhustyön verkostokeskuksen koulutuksissa käsitellään etsivässä vanhustyöstä nousseita teemoja johtavien asiantuntijoiden alustamana. Tilaisuus mahdollistaa arjen toimijoiden ja uusimman tiedon / osaamisen vuoropuhelun.

Ilmoittautumiset tästä linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/EP/89FBBEC92393912F