Maalis-kesäkuun 2024 Digiraadit yli 65-vuotiaille

 • TOUKOKUU, valtakunnallinen
  Digiraatilaiset äänestävät historian ensimmäisen Myönteinen teknologiateko -tunnustuksen saajaa. Raatilaiset ovat saaneet ohjeet ja materiaalit äänestykseen sähköpostitse ja postitse.
 • ti 14.5.2024, etä (täynnä)
  Elisa Oy:n kanssa järjestettävä asiakaskohtaamisen koulutustilaisuus. Kouluttamassa VALLIn Ikäteknologiakeskuksen asiantuntija sekä Digiraatilainen.
 • 27.-30.5.2024, valtakunnallinen (etä)
  Digiraatilaisilla on mahdollisuus testata kotonaan valtion viranomaisen verkkosivuja. sekä eurovaalien äänestyskonetta. Testauksista annetaan lisätietoja kiinnostuneille.
 • ALUSTAVA TOUKOKUU, valtakunnallinen (etä)
  Alustavan suunnitelman mukaan Digiraatilaiset pääsevät testaamaan eurovaalikoneen käytettävyyttä ennen sen julkaisua verkkosivuilla. Asia vahvistuu toukokuun puoliväliin mennessä.
 • KESÄKUU, Helsinki
  Kutsumme Digiraatilaiset lämpimästi tervetulleeksi 5.6.2024 järjestettävään DigiAgeTalk -tilaisuuteen Helsingin kaupungintalon Tapahtumatorille. Seminaariosuutta voi katsoa myös etäyhteyksin. VALLIn Digiraatilaiset ovat olleet suunnittelemassa ja kehittämässä tapahtumaa kevään aikana. Tilaisuudessa paikan päällä on myös pienimuotoisia vapaaehtoistehtäviä raatilaisille, ilmoita kiinnostuksestasi. Vapaaehtoiset saavat pienen kiitoslahjan sekä ruokailun ja kahvitukset. www.valli.fi/digiagetalk

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Ikäteknologiakeskuksen vastaava suunnittelija Suvi Hiltunen, jonka saat kiinni:

 • puhelimitse, tekstiviestillä tai WhatsApilla numerosta 050 408 2890
 • sähköpostilla, lähetä viestiä osoitteeseen suvi.hiltunen@valli.fi

MENNEET TILAISUUDET:

 • ma 22.4.2024 kello 14-16 HELSINKI
  Hyvän mielen teknologiatilaisuus! VALLI ry:n työntekijät kertovat ja keskusteluttavat osallistujia teknologian mahdollisuuksiin. Raatilaiset pääsevät myös kertomaan toiveitaan, ideoitaan ja tarpeitaan. Mahdollisuus kokeilla erilaisia VR-laseja! Testaamme eri sovelluksia VR-laseilla ja kokeilemme, millaiset sisällöt kiinnostavat senioreita. Tilaisuus järjestetään VALLI ry:n toimistolla Sörnäisissä, osoitteessa Hämeentie 58-60 A 52, 00500 Helsinki.
 • HUHTIKUU, valtakunnallinen
  YetiHome -pilottitablettien testaus ja arviointi omassa kodissa. Lisätietoja Digiraatilaisten omassa uutiskirjeessä.
 • to 18.4. kello 8.30-15 HELSINKI
  VALLI osallistuu AccessibleEU -tapahtumaan Scandic Parkissa Helsingissä. Kaksi Digiraatilaista pääsee tapaamaan verkkokaupan ja verkkopalveluiden parissa työskenteleviä ammattilaisia, ja kertomaan kokemuksiaan sekä antamaan vinkkejä kehitystyöhön.
 • ke 17.4.2024 kello 13-15 TAMPERE
  Digiraati -tilaisuus yhdessä Helsingin yliopiston kanssa. Testataan ja arvioidaan sovellusta, jota kehitetään aivoverenkiertohäiriöstä kuntoutuvien tueksi. Sinulla ei tarvitse olla kyseistä terveydentilaa tai muutenkaan osaamista sovellusten käytössä. Tilaisuus järjestetään Palvelutalo Koivupirtissä, osoitteessa Mutkakatu 48 A, 33500 Tampere
 • ti 9.4.2024 kello 13-15 HELSINKI
  Digiraati -tilaisuus yhdessä Helsingin yliopiston kanssa. Testataan ja arvioidaan sovellusta, jota kehitetään aivoverenkiertohäiriöstä kuntoutuvien tueksi. Sinulla ei tarvitse olla kyseistä terveydentilaa tai muutenkaan osaamista sovellusten käytössä. Tilaisuus järjestetään VALLI ry:n toimistolla Sörnäisissä, osoitteessa Hämeentie 58-60 A 52, 00500 Helsinki.
 • to 7.3.2024 kello 13-15 HELSINKI
  Digiraati -tilaisuus yhdessä Elisa Oyj:n ja Enter ry:n kanssa. Keskustelemme yhdessä ja kehitämme senioriasiakkaiden tietoturvapalveluiden hankintaprosessia ja asiakaskohtaamista. Tilaisuus järjestetään VALLI ry:n toimistolla Sörnäisissä, osoitteessa Hämeentie 58-60 A 52, 00500 Helsinki.

Lisätietoja yli 65 -vuotiaiden Digiraadista verkkosivuillamme: Yli 65 -vuotiaiden Digiraadin verkkosivut.