Yli 65-vuotiaiden Digiraati

Oletko täyttänyt 65 vuotta? Haluatko vaikuttaa tulevaisuuteen ja oman arkesi digi- ja teknologiaratkaisuihin?Liity mukaan rentoon raatiimme! Viemme raatilaisten palautteen digipalveluiden ja teknologian kehittämistyöhön ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon!

Sinun ei tarvitse millään tavoin valmistautua raadin toimintaan. Riittää, että haluat kertoa kokemuksistasi ja tarpeistasi digipalveluihin ja teknologiaan liittyen. Raadissa mukana oleminen ei myöskään työllistä sinua liikaa, voit olla mukana haluamallasi tavalla. Raati voi kokoontua kasvokkain ja etäyhteyksien kautta (esimerkiksi Teams tmv.). Osallistua voi myös vain vastaamalla kyselyihin.

Digiraati toimii valtakunnallisesti!
Yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa toteutamme monipuolisia sisältöä raatilaisten hyödynnettäväksi ja arvioitavaksi. Saat lisätietoja siirtymällä verkkosivuille Digiraadin toiminta.

Ammattilainen, haluatko osallistaa kohderyhmääsi digin ja teknologian kehittämiseen? Tutustu Digiraadin konseptiin ammattilaisille suunnatulla verkkosivullamme: Digiraati - tietoa ammattilaisille.

DIGIRAADIN ILMOITTAUTUMISLOMAKE

TOP