Teresa Siljamäki harjoittelijaksi Etsivän vanhustyön verkostokeskukseen

Hei!

Olen Teresa Siljamäki, tänä keväänä geronomiksi valmistuva opiskelija Ylöjärveltä. Meneillään on viimeinen opintoihini liittyvä harjoittelujaksoni, jonka pääsin toteuttamaan Valli ry:lle. Harjoitteluni on vastannut hienosti odotuksiani ja tavoitteitani. Olen saanut perehtyä järjestöjohtamiseen, hankesuunnittelun -ja hakemisen prosesseihin sekä päässyt verkostoitumaan vanhustyön kentälle.

Olen erityisen kiinnostunut ennaltaehkäisevästä vanhustyöstä. Minulla on vuosien työkokemus hallinnollisista työtehtävistä, joten se tukee hyvin uutta rooliani vanhustyön asiantuntijana. Uudessa ammatissani saan toivomani mahdollisuuden auttaa ja tukea ikääntyneitä ihmisiä heidän arjessaan. Haluan olla mukana kehittämässä ikääntyvien palveluita ja heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan.

Luonnossa liikkuminen ja puutarhanhoito ovat minulle mieluisia puuhia. Pidän huolta itsestäni lenkkeilemällä, joogaamalla ja käymällä kuntosalilla. Kesäisin pyöräilen usein uimaan läheiselle järvelle ja talvisin saan virtaa avantopulahteluista. Luen ja kuuntelen paljon kirjoja. Vapaa-aikaani vietän mielelläni myös ystävieni ja perheeni kanssa.

Olen viihtynyt hyvin Vallin ystävällisessä työyhteisössä. Minut on otettu hienosti vastaan ja olen saanut arvokasta tietoa ja ohjaamista harjoittelussani. Odotan innolla mitä uutta vielä saan oppia tulevien viikkojen aikana VALLI ry:llä.

Hyvää kevättä kaikille!
Teresa