Muu toiminta nuorille

Vanhustyön Trainee -ohjelmien lisäksi tarjoamme nuorille ja nuorten ryhmille mahdollisuutta tutustua ja toimia ikäihmisten kanssa virtuaalisesti:

  • Videopuhelutoiminta on helppoa ja turvallista yhdessäoloa, joka ilahduttaa paitsi ikäihmistä myös nuoria. Samalla nuoret saavat kokemusta ikäihmisten kohtaamisesta. Videopuhelutoimintaa tarjotaan valmiille nuorten ryhmille, kuten opiskelijaryhmille sekä pop-up vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille yksittäisille nuorille.
  • Työpajat ja infotilaisuuksien kautta nuoret pääsevät tutustumaan ikääntymiseen liittyviin kysymyksiin sekä ikäihmisten parissa tehtävään monenlaiseen toimintaan, Työpajat, infot ja oppitunnit räätälöidään nuorten tarpeiden mukaan. Teema on oivallinen erilaisille nuorten opiskelijaryhmille sekä muuhun ryhmätoimintaan, joten kannustamme opettajia ja ryhmänohjaajia ottamaan rohkeasti yhteyttä meihin!
  • Ilahduta! -kampanja on helppo, turvallinen ja omannäköinen tapa nuorelle ilahduttaa ikäihmisiä vaikka omasta kotoaan käsin. Kampanjaan voi osallistua myös erilaiset ryhmät esimerkiksi osana kurssitehtävää.

Tutustu virtuaalitoimintoihimme tarkemmin alasivujen kautta!

 

Videopuhelu nuorten ja ikäihmisten välillä käynnissä.
TOP