Ammattilaisille

Toimintamme tavoitteena on vahvistaa nuorten työelämätaitoja aidossa työelämäympäristössä ja tehdä työtä sen eteen, että nuoret kokisivat onnistumisen kokemuksia työelämässä, vanhustyön ympäristöissä.

Yhdistämme sukupolvet työelämässä ja keskitymme nuorten, ikäihmisten ja kokeneiden ammattilaisten voimavaroihin sekä vahvuuksiin. Hyödynnämme toiminnassamme sukupolviälykkyyttä, joka tarkoittaa sukupolvien välistä vastavuoroista tavoitteellista oppimista.

Teemme tiivistä yhteistyötä nuorten ja ikäihmisten parissa toimivien ammattilaisten kanssa ja edistämme nuorten mahdollisuuksia onnistua työelämässä. Samalla tuemme vanhusalan ammattilaisia kohtaamaan ja ohjaamaan erilaisista taustoista tulevia nuoria ja saamme aikaan yhteistyön avulla vanhusalan yhteisöihin uudenlaista sukupolvet yhdistävää toimintaa.

Toimintamme lisää sote-alan ja vanhustyön vetovoimaa nuorten keskuudessa ja luo ainutlaatuisia kokemuksia nuorille ja ikäihmisille. Hyödyt ovat merkittäviä kaikille nuorille, riippumatta heidän tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisuuksista yhteistyöhön!

Tutustu esitteeseemme

TOP